Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај стави ја. Баш ме интересира дали ќе ја собере во еден пост.Necrophilia напиша:а сакате мојата историја за мобилни телефони како си ги менувал да ја знаете??
До пред месец дена од прилика мојот го користеше братучед ми. Никако не сакаше да го смени, интересен му бил што немало веќе никој таков, уникатен беше. И гајле си немаше, само еднаш му смена батерија и си тераше. Па скоро 4 години (плус јас една година) го служеше.Devilish Angel напиша:али Alcatel-от беше закон .. може уште го користи некој не знам :pos2:
naum_spaseski напиша:Првиот мој телефон ми беше Sony Ericsson T100. Отслужи добри две години во гребање, лупање и паѓање од џеб. После тоа една година го имаше мајка ми, а сега е кај еден братучед мој. За жал, немам слика од него. А иначе најстар телефон што го имам (сеуште е во работна состојба, само батеријата не е за пофалба) е Ericsson GF768.
G e G o напиша:erikson T 28
Sase91 напиша:Jas do sea edinstveno sum imal problem so sonyEricsson K700I mi se rasipa dzojstikot ednas vo 1 godina koristenje drugi problemi so telefonive sum nemal.Neznam oti mozebi mi se pogodile.Isto taka vujko mi ima prodavnica za mobilni pa on mi gi nosi ali ne gi nosi od Dubai go prasav bas od drugo mesto gi zimal
FLiX напиша:siemens c 45
![]()
ee so telefon bese na vremeto po po![]()