Вашиот омилен појадок

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Па вака. Јас сум од тие што не можат насабајле без доручек:) (што викаат, доручекот е најважен оброк) т.е. мене ми е најважен:) не знам за другите а најомилен доручек ми е: јајце на око, понекогаш и патлиџан и сирење, маргарин и сирење, омлет и уште многу други комбинации ама не ми текнува сеа. Со доручекот пијам и обавезно млеко.:) Тоа.

Бурек бе со месо со јогурт и со сирење :ojea:

Кајгана со печурки и кашкавал и едно капучино...ммм...

Ретко доручкувам!Скоро ич...неам некој апетит одсабајле.Иначе највише сакам кајгана со сиренце и салатичка и сокче мммм...

Лебче со еурокрем одозгора, и млекце мх мх мх...Топол убав бурек со месо и јогурт мх мх мх мх мх..Многу вкусно..Лебче намачкано првин со путерче па мармалад..Нешто многу убаво..Или пак бисквити со млеко или тост со салама чајна кашкавал и др..::)

mi se povraka na sabajle..ali da ne mrci majka mi moram neso da staam u usta..obicno ovosje ili cornfleks:pipi:

Bacon and eggs with sliced tomato salad. Може тост со путер и патлиџан горе. А најдобро пржени пиперки и патлиџани со јајца (како кајгана) и сирење, се тоа помешано - Македонска кајгана.

od soleno kajgana, ili na oko.... aaaa od blago si obozavam uste od dete "detska radost" taka go krstivme ova
detska radost= peceni lepcinja, puter, marmalad ( najcesto od shipka ili meshan), i sholja toplo mleko!

uf zaboraiv so kajganata ili na oko, obavezno przena slaninka i maslincinja mhmh mhmhmh mnjaaam...toa ne sum jadela godina dena.... dieti uuuffff, kaj i da e kje prekinam!

salad.jpg

или шопска со многу сирење мхмхмх
и задолжително кафе
250px-coffee_cup.jpg

Во последниве неколку месеци, доручекот ми е околу 15 часот:toe:
и обично кога ќе станам немам некој си голем апетит, ама среќа што мајка ми е секогаш тука да ме потсети дека треба нешто да ставам во уста.
Обожавам пица, благи креосани, бурек и разни тестенини

СЕКОГАШ јадам од сабајле,не зависно од тоа колку ме мрзи уста да отворам или пак да си правам за јадење.Доручекот ми е нешто лесна храна и највеќе сакам кришки со маргаринче и мармаладче и тука обавезно следува чаша капучино и тоа од ванила:vozbud::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom