Вашиот омилен појадок

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
doru4ek duri 1saat posle spienjeto... ina4e za doru4ek sakam pala4inki so krem i mleko:)

Во принцип немам класичен појадок како оние појадоци шо ни ги даваа кога како деца одевме на летување по одморалишта. Станувам иа најчесто барам нешто да си ја облажам душата (чоколатце, некое колаче) и после тоа чаша вода!

чаша вода....

Chokolado Milka i pola litro Koka Kola ... super kombinacija a :)))) UBIJA :P

dorucekot treba da bide najobilnoto jadenje vo denot..jas cestopati praktikuvam samo da doruckuvam,ustveri dorucekot i rucekot mi se edno,a ne veceram!...najsladok dorucek mi e jogurt,so dvopek i krastavica!posle toa,1-2 jabolka!!

После подолго време и многу претрпен страв од еден грип со посебно име,денес доручкував - јајца на око!!! И сега,што ќе биде,нека биде.:)
Ако гледате ме нема некое време,пратете некој да ми направи пилешка супа! :):):)

кајгана или јајца со перца(од младо кромитче)

Обично не доручкувам,затоа што рано сабајле не можам да смислам јадење, затоа КОКА КОЛА ми е супер замена за доручек

Ke stanes, ke si izmies race i zabcinja..i ke si zemes..bieno sirence, patlidjance, i cajce..vo krevet so nekoj dobar weekend film..zena ti do tebe.od vreme na vreme da zakrcuva pa da ja bocnes so viljuskata da prekine...da ti kapne malku na carsavot :)...i toa....bujna fantazija bre!!!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom