Вашиот омилен појадок

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Јас сум од оние личности кои на сабајле не сакаат уста да отворат. Просто кажано посабајлечки ме мрзи да зборувам, сите ми пречат, ме нервира кога некој ми зборува и најбитно за темава НИКОГАШ не јадам одсабајле. Ми се случува да јадам, ама само ако спијам негде на гости - инаку ни за жива глава. Јадете ли вие одсабајле? Ако јадете кој е вашиот омилен доручек?:-)

Кога станувам на сабајле...не да не ми се отвара уста, ниту очи ниту уста...обично прво правам кафе и цигара без тоа ден не ми почнува, е после може чаша џусче и некој корасан или геврек до ручек...колку да грицнам нешто...или го прескокнувам доручекот...но ручам обавезно.:icon_lol:

Доручееееееек...мојот прв и задолжителен оброк. Ни кафе ни цигара нема без доручек. Дома пијам обавезно млеко или чај со сендвич најчесто, а на работа на пауза јадам се и сешто и баш обилно....најомилен доручек ми е БУРЕК со месо и јогурт....пирошки, па огромни крофни полни со чоколадо и чоколадно млеко...:je: :je: :je:

Кроасан и чај, млеко ич не сакам; омлет со сирење и кисели краставички; сендвич со сирење и шунка и чај; варен компир пресечен на половина со малку путер и сол; кифла со мед и чаша џус од портокал.

Млеко и корнфлекс. Не најадува ич али тоа е тоа.

Пржени лепчиња по рецептот на мама! :je:

Абе не ни глеам шо јадам на сабајле....Омилен доручек ми е спиење

Леле ако не доручкувам, цел ден ми е тапа.
Морам да јадам насабајле иначе ме боли стомак и не функционирам.
Во последниве 3 недели, се деси да не доручкувам 2 пати, и баш тие 2 дена ми течеше крв од нос:icon_lol:
Омилен доручек ми е гурмански кроасан со јогурт од др.клаус, а сабота-недела немам доручек, пошо станувам во 1-2 па директно ручам. Ако станам порано си праам сендвич (мајонез, салама, кашкавал, марула, патлиџан) или јајца .

Само да јадам јас,не пребирам многу!!!

a i po nekad jadam ajvarce,sirence,slaninka i jogurtce ili puter,med i mleko.toa samo koga sum doma.inace se desava samo 1 do 2 puti u mesec da doruckuvam.ic ne mi se jade na sabajle.koga sum u skolo AKO mi se prijade nasabalje si kupuvam prepecena pcenka koja me zasituva za cel den i taka

Една убава голема порција салата... И то свежа:mist:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom