Вашиот омилен месец?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Април е закон! Тогаш ластовичките се вракаат од југ!:pos2:

ни сакам кога е многу ладно(фебруар,јануар),пошо тогаш се мрзнам и уошпте не ми е убаво..а богами не сакам ни кога е премногу топло(јули,август)..затоа златна средина..пролет некаде април мај..времето супер..сонце грее..ни премногу топло ни премногу ладно..таман!:pipi:

Најмногу си ги сакам Март, Мај, Јуни и Јули......Август не го сакам бидејќи е крај на летото и ептен депресивно ми е..исто и постудените месеци не ги сакам

Мај... Сонце, не премногу топло, цреши, јагоди, родендени...... абе мераци

Март, зошто е кучка превртлива и никогаш не знаеш какво време следи. Крајот на март ми е најубав, роденден ми е тогаш.:)

Ќе ми беше мај најубав, ама проклетава алергија баш тогаш ми се појавува и не го сакам баш.:)

април заради цвекињата преубавото време и затоа што сум тогаш родена:vozbud:

и јас го сакам април(се ее убаво во априил)пошо и јас сум тогаш родена,а мислам дека тогаш сите ги фаќа некоја алергија од поленот и мрзат пролет.али дефинитвно најубав месец ми е МАЈ.највише си го сакам го обожавам месецот.

se e ubavo vo april.............. i juni juli avgust(i love summer)

Aприл и септември.Првиот оти почнува да се стоплува, сите се некако повесели, поживи. А вториот оти секогаш ми се случува нешто ново и убаво тој месец.Како тогаш да ми е почетокот на годината и тогаш се полнам со енергија.Мразам лето заради алергијата, жештината и затоа што тогаш не правам ништо корисно.

Мај ми е омилен оти тогаш времето е супер и незнам зошто ама најубаво се чувствувам во овој месец.

Јули ДЕФИНИТИВНО.. Најомилен ми е пред се по големи журки, одмор, женски, дружења...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom