Вашиот омилен месец?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Декември. Роден сум во декември, годинава исто така ќе напраам 2 години шоверско искуство така да нема да морам да внимавам колку е саат и ќе можам да шибам со аутото цела вечер :) Декември го сакам исто така бидејќи кај нас најчесто во декември врне снег, а снегот ми е една од поомилените работи во животот, времето ми е убаво, така има повеќе магла а уличните светилки светат пригушено... абе романтика шо да ти праам муабет :) а и нова година е во декември! :pos2:

Декември.
Најчесто тогаш паѓа првиот снег. Го обожавам тоа чувство.
Снежна вечер, прошетка.. се е бело. Снешко. Снежни ангели.
Родена сум во Декември.
И... новогодишната атмосвера на крај.
Едноставно неможам да сум несреќна тогаш. :)

Март, Април и се натаму до Септември. Ама Март и Април ми се посебни =)
Некако многу позитивно и среќно се чувствувам во овие периоди.
Дали времето сонцето влијаат на мене или нешто друго не знам ама одвај чекам да почни Март !!!
А да , и обично во Март сум стандард заљубена :) :wub::wub::wub:

Па искрено не знам... сите освен февруари некако ми е најзаебан... другото се...

Февруари - роденден ми е во февруари :smir:
Јули/Август - одмор, сонце, плажа........

Во Македонија, највеќе го сакам јуни оти тогаш почнува одморот, а не е неподносливо топло.

Во Бостон, каде што сум сега, највеќе ми се допаѓа октомври. Боите се неверојатни, во Македонија не сум видела такво шаренило никогаш.

Јули дефинитивно.. лето, опуштено до бескрај, роденден, најпогоден период за одмор и ред други работи...

Јуни, си го дрвам шо сакам праам, едноставно ФРИ.:smir:

Мај, јуни и јули... Најубавите месеци во годината :) Поготово крај на мај кога се затоплува времето а со тоа ми се крева и расположението... Е ај биди несреќен... не можеш :vozbud::smir:

Април - месецот во кој што сум роден! СЕ Е УБАВООО ВО АПРИЛ!!! =) :smir:

Јули. Најдобрите дешавки се тогаш! :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom