Вашиот најомразен фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нешто слично како темата за вашиот најомразен фудбалски клуб. Тука ќе дискутираме за нашите најомразени фудбалери.

Единствен фудбалер моментално што не можам да го гледам е Серхио Бускец. Зошто? Едноставно, поради неговиот лигав начин на играње на фудбал и подмуклото дајвање и глумење фаул при секој контакт со противнички играч.

busquets1.jpg

Матераци и Поулсен. Најгознатите никој и ништо во светскиот фудбал.

Ваљда Ибрахимович најмногу...шо знам, после него Самуел, Тоти, Кристина. На тие ми текнува во моментов. :D

Лихштајнер. Неспорен квалитет како играч но ептен е подмолен и тој сурат кога ќе го видам ми се темни.

Нејмар - многу глуп фудбалер, нема компас едноставно и многу преценет.
Бонера - Да му ебам тоа лејката шугава скапана, ма што јасно е зошто го мразам мамицата негова.

Дрогба, не дека го мразам(лично не ми згрешил ништо) ама би рекол дека ми е прилично антипатичен, особено заради неговата ароганција што ја носеше сите сезони кои ги играше во премиер лигата и фала богу што си замина више од овде...

Бане ивановиќ - пошто му даде на ливерпул два гола со глава у лш:D
Гери Невил - Не сум го можел никогаш
Миралас - гнаса, ќе му ја скршеше ногата на суарез

Мартин Тејлор - затоа што му уништи кариера на Едуардо со бруталниот старт пред 6 години. Разбирам човек и да глуми за фаул да му дадат, да глуми манекен место фудбалер се сфаќам, ама да уништиш една надежна кариера и да одсуствува човек скоро 1 година заради тебе...

Cristiano-Ronaldo-acabado.jpg

Највероватно најпрецениот футбалер на сите времиња, самобендисан, егоист, уништувач на тимска игра...

Пепе и Марсело. Пепе нешто поќе, ама двајцата не можам да ги сварам органски. Веројатно најпоќе би го мразел тој шо им дозволи некогаш да облечат фудбалски дрес, ама не знам кој е тој. Го испоганија она кралски во кралски клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom