Вашиот најдолг и најкраток секс

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
so znam, najkratok 2-3 min. a naj dolg saat- saat i nesto
ja u princip ne sakam mnogu dolg seks:nenene:
optimalno do kj 45 min.:je: :je:

Najkratkiot sex mi trael valjda 3 min, a najdolgiot pa okolu saat vreme, a koga sme na odmor ili nekoe takvo sranje, paaaaaaaaaa cela vecer...

**The Beauty** напиша:
Najkratkiot sex mi trael valjda 3 min, a najdolgiot pa okolu saat vreme, a koga sme na odmor ili nekoe takvo sranje, paaaaaaaaaa cela vecer...
isto ama za cela vecher mora pod voda! :)

Најдолг со паузи за воздух 7 саати најкраток околу 10 мин. QUICKY :D

Najkratok mi bese vcerasniot sex. U PM se iznervirav za 10 min, sfrsiv. Ke se ubiev.Izlea poradi slagot so mi go stavi i posle me lizese niz celoto telo. Uffff, a i plus so bev izmoren mnogu. Devojkami mi vika e ako de ne e strasno. I posle ostanavme 2 saati onaka gusnati u krvevet. A najdolgiot mi bese 2h 30min. Bese neverojatno.Mazenje i tucanje do beskraj.

Најкраткиот 3-4 минути,најдолгиот цела вечер,со мали паузи.Уживање.

Јас не сакам долг секс. Најкраток за неверојатни 5 минути. тоа вклучува откучување и влегување дома. трчање до првата мека површина слекување и... беше неверојатно и прекрасно.
а најдолгиот незнам конкретно за пенетрацијата но милувањата секогаш продолжуваат додека заспиеме.

najkratok 5-10 min, nemam navika da gledam na casovnik :) , najdolg 1 saat

Najkratkiot.. Hmm .. 4 MIN MISLAM ;)
A najdolgiot.. so se lizenje.. mazenje.. malku pauziranje.. i se toa.. 10 sati ... psss

Најкраткиот секс кој сум го имал е некои триесетина секунди (клаваш..вадиш...прскаш) додуша еднаш ми се има случено ама го имам доживеано...Иначе во глобал една секс игра ми трае околу час...Иначе за најдолгиот, незнам околу три часа...

NAjkratkiot okooooooooolu 4-5 min..a mozi i pomalku:D:D:D
A naaaaaaaajdogliot uh.........ne znam tocno, ama znam deka bese
bagi vreme!!!...:hump:

Најкраток 5 мин и тоа на училиште додека одев, во визба, трета година бев. :pos2: :pos2: А најдолг, со мали паузи за дишење.. Околу 8 часа.. Нечто во кое уживав.. :tapp: :tapp:

Најкраток 1 минутка ваљда,најдолг околу цела вечер до сабајле али со паузи нормално....ааааа одмор пусти одмор што прави:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom