Вашиот индекс во рацете на Латас

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Латас професор??:facepalm: Со оглед на квалитетот кој го поседува, дефинитивно успешно го поминал "патот под масата" :pos:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Кој се прашува што ќе предава Латас на ЕУ уни, ниту маркетинг ниту бутур, неговите предавања ќе бидат stand-up само не comedy, туку self-promotion, како он е најубав, најсекси и се нај нај.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Какви генерации не очекуваат во Македонија со вакви фаци, професор Латас , Урко магистер :facepalm:
Ееее проста раја кога ќе дограби власт еве ова се дешава!

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Какви генерации не очекуваат во Македонија со вакви фаци, професор Латас , Урко магистер :facepalm:
Ееее проста раја кога ќе дограби власт еве ова се дешава!
Офтопик малце, кој е тој Урко?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ако го знаеш Урко, многу проблеми едноставно исчезнуваат, како на пример влез во 'fancy' клуб, сообраќајни казни и мали ситници, што понекогаш може од такт да те извадат и да речеш вака не влегуваме во EIU

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Овој келавиов на сликата од Блонди шо брани магистерска. Има своја агенција за обезбедување и има мозок колку на чавка. Само на мускули е.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Челото и носот му се праволиниски подредени од страна (како на сликата) мора да претрпел многу видови метали по неговото тело :icon_lol:

Иначе ми текна,шефот на Лупус?

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Зини земјо голтни го...:facepalm:

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Овој келавиов на сликата од Блонди шо брани магистерска. Има своја агенција за обезбедување и има мозок колку на чавка. Само на мускули е.
Сеуште постои Лупус?И ако постои сеуште е на Урко?Знае некој??Слушнав дека не е повеќе во негова сопственост агенцијата...

Член од
20 мај 2010
Мислења
78
Поени од реакции
78
Шала на страна, мене ми се плаче... јас искрено прв пат во Македонија видов универзитет кој се промовира со ентериер, маси, столови, кичерај... и кој на студентите им дава скутери... јас знам дека универзитет најчесто се промовира со позиција на некои листи, признанија, награди, научни трудови, публикации.... мислам ниту ми дошло на памет да прашам “а какви се фотејлите во предавална, удобни?“ ... Кога почнаа со работа знам дека многу добри професори се префрлија кај нив, и дегените наместо да се фалат со професорите тие со саксии цвеќиња се фалеа... kill me now... Мој совет до сите идни студенти, за истите пари (дури и за многу помалце) и со малце гугл истражување можете да студирате низ Европа на престижни универзитети, каде што професорите се професори, магистрите магистри, студентите студенти...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Коа може Геровски и компанија да имаат свој факултет....што е па овој поразличен од нив?

Kajgana Shop

На врв Bottom