Вашиот индекс во рацете на Латас

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Драган Павловиќ Латас, долгогодишен главен и одговорен уредник во дневниот весник Вечер, заминува од овој медиум за да стане професор на Европскиот универзитет во Скопје.

“Поголемиот дел од работите со Европскиот универзитет се договорени. Од есенва таму, односно на Економскиот факултет, ќе бидам професор по предметот Промоција. Останувам во Сител телевизија на местото уредник, а го напуштам Вечер, каде најверојатно ќе ме замени Ивона Талевска“, изјави Латас за Нетпрес.

Тој пред неколку месеци докторираше токму на Европскиот универзитет.

Многу ми е гајле за серково Латас, нека крши глава таму .

промоциjа ќе предавал тоj.. ах бе каj отиде светов

Ами на јак универзитет докторирал и на јак универзитет ќе предава. Ме заболе таквото.

:tapp:

Леле која антипромоција си праи факултетот со оваа вест.

..... на Латас му биле доделени катедрите за два предмети: “Однесување на потрошувачите”, а другиот „Деловни комуникации“.
Сеуште не е официјализирано, во преговори сум, но најверојатно ќе станам професор на Европскиот универзитет – изјави за Либертас, Драган Павловиќ – Латас.

http://www.bezpardon.mk/latas-profe...m=rss&utm_campaign=latas-profesor-na-evropski

и колку неочекувано...ке го замени Ивончето :facepalm:
Влијателен е нема што :tapp:

Какви предмети има на европскиов бе :pos:

Латас often wonders aloud "How do I reach these keeeds ?" He then teaches his class numerous cheating techniques
(which he explains is "cheating nature itself", and that "white girls do it all the time and get away with it").

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom