Вашиот идол во животот?

Мислам дека е лесно да го препознаете мојот идол...мојот Фреди! Свесна сум дека животот не му бил блескав(затоа што го знам напамет), ама луѓе сме правиме грешки!Сепак таков талент и таква екстравагантно-добра-убава-драга-перфектна личност не се раѓа секој ден! :wub: :wub: :wub:

мегатрон од трансформери, цел состав на мејден, и татко ми

Мене дедо ми ми е идол... Зашто, како... тоа е дугачка приказна... А и татко ми ми е одол од уметнички аспект...

Нити имам нити пак некогаш сум имала идол.А посебно не некоја позната ѕвезда.Баш долго време размислував пред да одговорам и сфатив дека немам идол туку само луѓе од секојдневниот живот на кои им се восхитувам и ги почитувам.

Истото важи и за мене.
Јас немам идол, а изгледа и нема ни да имам.

Него еве нешто што ми е чудно,мене ме имаат за идол:toe:
Едно девојче се прави како мене,се облекува како мене,излегува таму кај што излегувам јас(уште дечко ми да ми го земе :pos2:) ...

Отпрво ми беше чудно и се нервирав,а луѓето околу мене ме зезаа “еј еве ти ја копијата“.
Ама потоа се привикнав на тоа да ме идолизираат :23:

па....хмм..сестрами:pos2:
донал трамп и кака:pipi:

Мај Ајдол брачед ми од Шведска :)
Оти појќе и од домашниве го ценам :)

Немам идоли, може само да ми се свиѓаат одредени работи кај одредена особа, иначе до толку да копирам некој, и да се угледувам на него НЕ. Земам карактеристики од повеќе блиски и не блиски, и си ги вметнувам во мојот карактер. Така мислам дека е најдобро.

Жил Верн
Никола Тесла
Агата Кристи
Јан Флеминг
Џорџ Смит Паттон
Стивен Хокинг
Карл Саган
и
Александар Македонски

f_f5851mee08cm_965e14c.jpg

Ајде Делфина...исправи сеее.....!

Kajgana Shop