Вашиот идол во животот?

Како приоритетен мој идол врз кој мојата животна филозофија ми се заснова е Јун Фан Ли - или како милувате Брус Ли!
Со неговата животна филозофија на мирна рака успева да ги освои моите симпатии. Со неговата посветеност на некоја работа - поточно боречките вештини и нивната филозофија!
Како секундарен ке го наведам Татко ми - (можеби е секојдневно но сепак тој се наога тука на оваа листа) Тој човек не е толку високо образован но со неговата посветеност на својата фамилија и своите убедувања на моменти ми наликува на цврст камен кој не милува нежности или преемоционалност!
Како трет идол - Го наведувам Ли Лиан Џие - Џет Ли - кој иако е актер има големи познавања од боречките вештини но она што ми привлекува повеке внимание е неговата филозофија за животот..
Инаку тој вели дека боречката вештина е настаната и поттикната од животот и животните борби на многумина за опстанок!

можеби ви наликувам на некој фрик но тоа е ...

Pa adriana Lima...otsekogas mi bila ubava zgodna slaba visoka...i naj zavodliva zenska...ali ne bi sakala da sum kako nekoj bas zs toa sum sto sum

Нема некој на кого посебно се угледувам... Има повеќе личности што ги почитувам за она што го прават, ама да сакам да станам како нив-не. :toe:

Идол? Шо знам.. едно време се загледував како Доналд Трамп, па може да се каже дека тој ми е идол.

Moj Idol e mojot tatko i nikoj drug :)

Идол ми е Силвестер Сталоне (Rockie, Rambo).

Татко ми.Му се восхитувам,се што постигнал во животот постигнал со сопствен труд.

isto imene tatko mi mi e idol zasto se vo zivotot sam postignal bez nicija pomos, pocnal od nula i stasal kade sto e denes. i najvazno od se ja ima pocitta od lugeto sto ja zasluzuva zasto e cesen i dobar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom