- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 29
татари (х)убави, магаре и козметика, а и со интелегенцијата не сте нешто понапред „браќа“![]()
Има интелигентни бугари во Бугарија, колкото има интелигентни македонци во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
татари (х)убави, магаре и козметика, а и со интелегенцијата не сте нешто понапред „браќа“![]()
Зошто ги публикувате само грознитеTemAVA e LOOOL![]()
Абе аз да ви попитам, ако посакам да получам македонски пасош, дали ке получам?Не се зајаждам, просто ми е лјубопитно каква е процедурата.
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:38 ---
Зошто ги публикувате само грозните![]()
Абе аз да ви попитам, ако посакам да получам македонски пасош, дали ке получам?Не се зајаждам, просто ми е лјубопитно каква е процедурата.
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:38 ---
Зошто ги публикувате само грозните![]()
види, може и да си во право, кога ќе земеме во предвид дека имате 3 пати повеќе жители од насИма интелигентни бугари во Бугарија, колкото има интелигентни македонци во Македонија.
Ќе ти најдеме бе за тебе..Pa na cel internet nema eden saglam
И този не е от симпатичнитееве не се љути ќе ставаме од сега само убави татари![]()
![]()
види, може и да си во право, кога ќе земеме во предвид дека имате 3 пати повеќе жители од нас
И този не е от симпатичните
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:45 ---
Jaс, ако ме сакате, сум готов да доjда при вас да живеам. Само ме е страх да не ми викате татарин, че тогава ке се јадосам![]()
ах бре....човекот кажа дека му е скучно- наместо да го посоветувате како да се орасположи - вие слики му ставате![]()
Сега ќе го расоложиме со музика: P.S. Другар малце си пијан, пази да не допретераш..ах бре....човекот кажа дека му е скучно- наместо да го посоветувате како да се орасположи - вие слики му ставате![]()
оти бре мене ме прашуваш?Aбе да ве питам jaс, колко процента от македонците сте атеисти?