Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
татари (х)убави, магаре и козметика, а и со интелегенцијата не сте нешто понапред „браќа“ ;)

Има интелигентни бугари во Бугарија, колкото има интелигентни македонци во Македонија.

TemAVA e LOOOL
Yordan%20Lechkov.JPG

Абе аз да ви попитам, ако посакам да получам македонски пасош, дали ке получам? :D Не се зајаждам, просто ми е лјубопитно каква е процедурата. :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:38 ---
Зошто ги публикувате само грозните :(

Блгарски моја трет език които го говорја многу добре.

Абе аз да ви попитам, ако посакам да получам македонски пасош, дали ке получам? :D Не се зајаждам, просто ми е лјубопитно каква е процедурата. :D

Pa na cel internet nema eden saglam

2604655142-1.jpg
еве не се љути ќе ставаме од сега само убави татари :D

Има интелигентни бугари во Бугарија, колкото има интелигентни македонци во Македонија.
види, може и да си во право, кога ќе земеме во предвид дека имате 3 пати повеќе жители од нас

2604655142-1.jpg
еве не се љути ќе ставаме од сега само убави татари :D
И този не е от симпатичните :(
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:45 ---
види, може и да си во право, кога ќе земеме во предвид дека имате 3 пати повеќе жители од нас

Jaс, ако ме сакате, сум готов да доjда при вас да живеам. Само ме е страх да не ми викате татарин, че тогава ке се јадосам :D

ах бре....човекот кажа дека му е скучно- наместо да го посоветувате како да се орасположи - вие слики му ставате:pos::pos:

И този не е от симпатичните :(
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:45 ---

Jaс, ако ме сакате, сум готов да доjда при вас да живеам. Само ме е страх да не ми викате татарин, че тогава ке се јадосам :D

images
trifon-ivanov.gif

ах бре....човекот кажа дека му е скучно- наместо да го посоветувате како да се орасположи - вие слики му ставате:pos::pos:

Aбе да ве питам jaс, колко процента от македонците сте атеисти?

Сега ќе го расоложиме со музика: P.S. Другар малце си пијан, пази да не допретераш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom