Divider
Seraphim
Ни овој не си го може со БОКИца
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само простаците слушат чалгата во Бугариja. Jас jа мразам исто както повекето от бугарите. Чалгата ни jа натрапват потоа што сакат да изпростееме повеке и повеке. Мислам дека ово нешто ке го сфатите.дефинитивно вие сте поубави![]()
![]()
ја знају как избавитьсја от скукиХаjде малку муабет да си направим![]()
забораи да го стаиш и Крастимир Балаков у групатаСамо простаците слушат чалгата во Бугариja. Jас jа мразам исто както повекето от бугарите. Чалгата ни jа натрапват потоа што сакат да изпростееме повеке и повеке. Мислам дека ово нешто ке го сфатите.
Милко е грозен селјандур. Ама вижте Никол Станкулова, Бербатов исто. Ово са бугарите, не овоj чалгаджиja.
Он е грозензабораи да го стаиш и Крастимир Балаков у групата![]()
интересно е што и двајцата имаат Бојан во себеНи овој не си го може со БОКИца
Само простаците слушат чалгата во Бугариja. Jас jа мразам исто както повекето от бугарите. Чалгата ни jа натрапват потоа што сакат да изпростееме повеке и повеке. Мислам дека ово нешто ке го сфатите.
Милко е грозен селјандур. Ама вижте Никол Станкулова, Бербатов исто. Ово са бугарите, не овоj чалгаджиja.
татари (х)убави, магаре и козметика, а и со интелегенцијата не сте нешто понапред „браќа“Ми ајде кажи си мнението деКои сме по-хубави - ние или вие?
![]()
Кога ке слушнам ваше име и презиме како од чеченија да сте , ти мислиш дека пишуваш уствари сонуваш дека постоиш или како и да еОн е грозенАма не ме прдизвикваjте, потоа што и jaс могам да сум заjaдлив
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:31 ---
Интересантно ми е дали ви пишам на македонски или само си мислам дека ви пишам на македонски![]()
И ти си во право..Не сте единствени, делиме иста мака и ние:
И многу други новокомпонирани.
Това е отвратителноНе сте единствени, делиме иста мака и ние:
И многу други новокомпонирани.