D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сепак бев повеќе одговорен за програмата а вицовите така ги напишав колку да има нешто за секој заентерисиран да внесува вицови му ја давам вицотеката со можност за внесување. А песнарката си бара net framework 3.5 тука нема никаков проблем.Програмот за вицови работи и без македонска поддршка. Но вицовите треба да се средат, бидејќи имаат премногу грешки.
Песнарката бара Net Framework 3.5 (или 3.0 - не се сеќавам).

Безбедно да сурфате на било која страница исто како и со Интернет Експлорер
Сакам да направам една игра за анаграмирање со девет букви, па ми требаат сите именки во еднина со девет букви. Дали постои некоја Македонска енциклопедија од која можам да ги извадам?
Што е лесно.Лесно е тоа....![]()

) и нуди алтернатива кога компјутерот не реагира на ништо. Ако Task Manager не може да ви помогне да го одглавите компјутерот, тогаш можете да го повикате AntiFreeze task manager со притискање на копчињата Alt+Ctrl+Win+Home. AntiFreeze ќе суспендира голем број од активните процеси и програми и ќе ослободи доволно ресурси за системот да може повторно да функционира. Во прозорецот на AntiFreeze ќе видите која програма колку време го користи процесорот. Програмата која искористува најмногу од времето на процесорот е одговорна за замрзнувањето на системот. Можете да ја исклучите која и да било програма со притискање на End Process копчето.