- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 6
Posledniot softver na mojata firma .... Mora ovde da go ostavam i da dupliram posto ipak ova se vasi programi a ova e 100% makedonski program
Web brauzer koj web stranite gi preveduva od angliski na hrvatski
Ja go pravev ..... Preveduva od angliski na Hrvatski odi na nekoja angliska strana klikni na prevedi na Hrvatski i gotovo ..... Inace isto surfas ko na drugite ... ja go praev se nadevam deka ke mu bide korisen na nekoj ... Procepkajte go malce ima mnogu opcii koi gi nema kaj drugite brauzeri
Nesto ide vaka
[/URL][/IMG]
Posle toa vaka
[/URL][/IMG]
Inaku podrzava Torrent programi , podiga direkt od torrent sajtot so default torent programot .
Za radio stanicite podrzava WinAmp .....
Baziran e na IE .....
Ako cesto javuva DEBUG odi na programot pod editiraj , pa Internet Opcii , Advanced pa stikliraj Disable Script debuging(Internet Explorer ) i Disable Script debuging(IntOther ) za da ne javuva debuger .....
Ako koci ili pravi problemi napisete ovde
Download link: http://rapidshare.com/files/140836995/IS7.zip.html

Web brauzer koj web stranite gi preveduva od angliski na hrvatski
Ja go pravev ..... Preveduva od angliski na Hrvatski odi na nekoja angliska strana klikni na prevedi na Hrvatski i gotovo ..... Inace isto surfas ko na drugite ... ja go praev se nadevam deka ke mu bide korisen na nekoj ... Procepkajte go malce ima mnogu opcii koi gi nema kaj drugite brauzeri
Nesto ide vaka

Posle toa vaka

Inaku podrzava Torrent programi , podiga direkt od torrent sajtot so default torent programot .
Za radio stanicite podrzava WinAmp .....
Baziran e na IE .....
Ako cesto javuva DEBUG odi na programot pod editiraj , pa Internet Opcii , Advanced pa stikliraj Disable Script debuging(Internet Explorer ) i Disable Script debuging(IntOther ) za da ne javuva debuger .....
Ako koci ili pravi problemi napisete ovde
Download link: http://rapidshare.com/files/140836995/IS7.zip.html