Ваши програми

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Posledniot softver na mojata firma .... Mora ovde da go ostavam i da dupliram posto ipak ova se vasi programi a ova e 100% makedonski program

Web brauzer koj web stranite gi preveduva od angliski na hrvatski

Ja go pravev ..... Preveduva od angliski na Hrvatski odi na nekoja angliska strana klikni na prevedi na Hrvatski i gotovo ..... Inace isto surfas ko na drugite ... ja go praev se nadevam deka ke mu bide korisen na nekoj ... Procepkajte go malce ima mnogu opcii koi gi nema kaj drugite brauzeri

Nesto ide vaka

my.php
[/URL][/IMG]

Posle toa vaka

my.php
[/URL][/IMG]

Inaku podrzava Torrent programi , podiga direkt od torrent sajtot so default torent programot .

Za radio stanicite podrzava WinAmp .....

Baziran e na IE .....
Ako cesto javuva DEBUG odi na programot pod editiraj , pa Internet Opcii , Advanced pa stikliraj Disable Script debuging(Internet Explorer ) i Disable Script debuging(IntOther ) za da ne javuva debuger .....

Ako koci ili pravi problemi napisete ovde

Download link: http://rapidshare.com/files/140836995/IS7.zip.html

Иако е веб, сепак е апликација. Форумче на порталчето на факултетчето:

my.php

:pipi:
my.php

Успеав да го докопам инфо-програмчето за Нирвана(бендот) што го правев во 5-6 одделение, тогаш ме интересираше Delphi :)

Еве VIRUS DETECTED!
HsIlOmEdUs.

my.php

:pipi:
my.php

Комплет е форумот „твое производство“ ?
Инаку колку шо можи да се види од сликите, супер изгледа :) .

Твој да не е и дизајнот на e-tech порталот ?! Или само форумите си ги праел :)

п.с. Арно си напраил форум, уште да почнат да го користат асистенти/професори....никој неодговара на прашања таму :)

Едит: коа го пишував постот го немаше она над мене

Твој да не е и дизајнот на e-tech порталот ?! Или само форумите си ги праел :)

п.с. Арно си напраил форум, уште да почнат да го користат асистенти/професори....никој неодговара на прашања таму :)

Едит: коа го пишував постот го немаше она над мене
Не, дизајнот не е мој, затоа вришти.
Само форумот е мој, затоа фуче.
Стил, ќе го направам да биде поприметлив со new posts на почетна страна и e-mail гњаважа. Отом потом, сега казнена и ACM ме чека.

http://www.gsmmkd.com
Знам дека ја ставив во веб дизајн но таму е ради дизајнот а тука ради кодот, енџинот е комплет мој на порталот. Не дека нешто невидено прави во позадина (мада што има бајаги код, посебно администрацијата) но нека седи колку за инфо.

http://www.gsmmkd.com
Знам дека ја ставив во веб дизајн но таму е ради дизајнот а тука ради кодот, енџинот е комплет мој на порталот. Не дека нешто невидено прави во позадина (мада што има бајаги код, посебно администрацијата) но нека седи колку за инфо.

Добро е само уште кога ке се пополни со реклами топ ке биде :)

Комплет е форумот „твое производство“ ?
Инаку колку шо можи да се види од сликите, супер изгледа :) .

bravo be dime....jas go koristam ovaj portal oti na toj fak sum...dosta e funkcionalen...ama edno vreme nesto ne bese ko sho treba pajgashe na sekoe....ama treda da ufrlish nekoj engine za Ofrgot password oti znam mn kolegi koi go zaboravile i sea ne mozat da se logiraat :D.....btw super e

bravo be dime....jas go koristam ovaj portal oti na toj fak sum...dosta e funkcionalen...ama edno vreme nesto ne bese ko sho treba pajgashe na sekoe....ama treda da ufrlish nekoj engine za Ofrgot password oti znam mn kolegi koi go zaboravile i sea ne mozat da se logiraat :D.....btw super e

Хехехе не е мој форумот :)

Форумот е на: HsIlOmEdUs :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom