Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KaPsa напиша:Шо има везе бе брат , ако го напишиш своето дело тука , добро не е морално да напишиш , ама сепак има некои што сакаат да напишат нешто такво и да го споделат со други. Јас пишам па ко ќе допишам ќе пастирам тука ... Ќе го споделам то и со вас.
dude no oFFence but u need help....Shorty напиша:Sakate ovde fs da se udira ili sto ?
ajde da probamo:
Korun jak si na zborovi ama kade si na delo, dete razmisli dva pati, stavi go prstot na celo. Za tebe sum ucitel, ti za mene si sluga i ce ja kazuvam vistinava se dodeka srce cuka. Moite rimi se otrovni, tvoite rimi se sranje, so takov stil kako tvojot nema popravanje. Komercijalno sranje na Korun omilena muzika, dete idi citaj si spisanie od detska rubrika. Ja sum mracniot gospodar site na kolena pred mene, za ovaa tema osecam vreva ce se krene.
Hehe no offence!
Pozdrav
Shorty напиша:Sakate ovde fs da se udira ili sto ?
ajde da probamo:
Korun jak si na zborovi ama kade si na delo, dete razmisli dva pati, stavi go prstot na celo. Za tebe sum ucitel, ti za mene si sluga i ce ja kazuvam vistinava se dodeka srce cuka. Moite rimi se otrovni, tvoite rimi se sranje, so takov stil kako tvojot nema popravanje. Komercijalno sranje na Korun omilena muzika, dete idi citaj si spisanie od detska rubrika. Ja sum mracniot gospodar site na kolena pred mene, za ovaa tema osecam vreva ce se krene.
Hehe no offence!
Pozdrav