Ваши напишани текстови

• Креатор на темата Креатор на темата KaPsa
  • Време на започнување Време на започнување

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Па со темава сакам да видам колку луѓето од форумот, а се надевам дека ги има премногу , пишуваат МакРап песни , некои љубовни песнички и уште многу други. Ви благодарам однапред.

Не сфаќам.
Како тоа текстови од рап песни и љубовна лирика би оделе во една тема? :nesum:

Абе немора песните да се напишани стриктно само макрап.. Кој каква песна има напишано таква нека ни кажи , ако сака да ја напише тука да ја сподели со нас ... Мислам дека ме разбираш што сакам да кажам ... Зато и не е определена темата МакРап текстови од ваши напишани песни , него е макрап , љубовни и било какви песни ... Мислам дека се разбираме...

Знам сега што сакаш да кажеш.
Бараш текстови за песни од било каков жанр, тогаш темава би требало да се преименува во „Ваши текстови за песни” или „Ваша лирика”
Се надевам дека на форумот има текстописци...

Кој би ја ставил својата песна на форум?????????
Освен ако не е некој шупак и сака да се докаже, ама незнае како, па еве му шанса.....

Шо има везе бе брат , ако го напишиш своето дело тука , добро не е морално да напишиш , ама сепак има некои што сакаат да напишат нешто такво и да го споделат со други. Јас пишам па ко ќе допишам ќе пастирам тука ... Ќе го споделам то и со вас.

KaPsa напиша:
Шо има везе бе брат , ако го напишиш своето дело тука , добро не е морално да напишиш , ама сепак има некои што сакаат да напишат нешто такво и да го споделат со други. Јас пишам па ко ќе допишам ќе пастирам тука ... Ќе го споделам то и со вас.

Од која област на музиката пишуваш текстови?

Sakate ovde fs da se udira ili sto ?

ajde da probamo:

Korun jak si na zborovi ama kade si na delo, dete razmisli dva pati, stavi go prstot na celo. Za tebe sum ucitel, ti za mene si sluga i ce ja kazuvam vistinava se dodeka srce cuka. Moite rimi se otrovni, tvoite rimi se sranje, so takov stil kako tvojot nema popravanje. Komercijalno sranje na Korun omilena muzika, dete idi citaj si spisanie od detska rubrika. Ja sum mracniot gospodar site na kolena pred mene, za ovaa tema osecam vreva ce se krene.

Hehe no offence!

Pozdrav

Мак РАП?
Ај што по ѓаволите и ангелите е тоа?

Македонски Рап бе Волкси... Тоа што пурата е за Че, Македонскиот рап е за македонските рапери... :pos:

Shorty напиша:

ajde da probamo:

Korun jak si na zborovi ama kade si na delo, dete razmisli dva pati, stavi go prstot na celo. Za tebe sum ucitel, ti za mene si sluga i ce ja kazuvam vistinava se dodeka srce cuka. Moite rimi se otrovni, tvoite rimi se sranje, so takov stil kako tvojot nema popravanje. Komercijalno sranje na Korun omilena muzika, dete idi citaj si spisanie od detska rubrika. Ja sum mracniot gospodar site na kolena pred mene, za ovaa tema osecam vreva ce se krene.

Hehe no offence!

Pozdrav
dude no oFFence but u need help....

Да бидиме искрени...како се викаа овие од БТ ...Сив Дом? текстовите им се...да бљуваш...каков рап бре...МакРап па!
Релативно сум не-конзервативен човек, прифаќам вкусови, правци на музика (Без турбо-фолк да се разбереме), ама дефинитивно „рапери” мои, треба да бидите пооригинални со нашиот јазик бидејки...звучат и се читаат мизерни текстови (песни)

Толку од мене...

Shorty напиша:

ajde da probamo:

Hehe no offence!

Pozdrav

Ти бе најде фс да маваш, сите стихови од т-клан шо ти се крадени... :pos2: :pos2: :pos2:
Добро можи мастило пиеме ние, појма немаме од макрап...

А Volkswagen, остај ги сив дом... не се само сив дом во македонскиот рап... ако сакаш да слушниш стварно добри песни, клај ме на мсн па ќе ди дадам...

girlll има добри текстови. Се надевам ќе ја види темава и ќе сподели неколку со нас и овде :)

Јо Јо мртви кучки
бегајте од мене.
јас сум рапер гаден
ќе ви го ебам трупот ладен.
Простаци! Вас да не ви е гајле,
поради шо рими правам јас
ќе го земам микрофонов
и ќе ви напикам в газ.
Дојден од улицата,
пораснат со на Ѓозо пицата,
пуцам кучкини неверници,
и ги гушам со перници.