Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
На 8-9 години имам украдено мастика, немав џеб и си ја ставив на ластиката на панталоните и кога гледам после вонка кога излегов немам мастика, џабе сум се ставал у ризик :)

Па овојше иам крадено сигурно. Така од дома од некој или од продавница не се сеќавам да сум крадел.. Исто иам крадено и креди и цигли,овие ни требаа за да си правиме тениско игралиште,сеа го праиме на друг начин.. Иам украдено по некоја гума,молив нешто.. А 100% иам крадено и цевки од пенкала.. Коа ќе ми се истроши пенкалото ќе прашам од некој,дај ми пенкало ако имаш,ќе ја сменам цевката и му/и викам еее па ова не ти пишува :):):)

А иначе мајка ми редовно си ја крадам кога ми требат пари,си зиам по некое денарче,зависи колку ми треба..Не памти она колку имала,па и не примеќа баш... А од татко ми страв ми е да украдам,оти после може пара да не видам цел живот :))))).. Исто така од мајка ми си крадам и смоки,солени стапчиња,кифли...и се што и останува недојадено,или уопше не отворено од јадењето шо си го носи на работа :))

Три банки,две пошти,четири деца и две обложувалници :vozbud: (нека се јави појакиот) :baeh:

Имам крадено џиџимиџи,непотребни глупости и најважното мастики од еден профи маркет(да не го спомнувам) само да си се тестирам во такви услови,и психички да се проверам каков сум,дали паничам,дали сум мртов ладен и тоа :)

Вчера испадна средна Кражба... до кај 100 е не сум по такви бизниси ама економска криза е, па Мотото мое е : снајди се па живеј :kesa:

Има многу... повеќето ситни, а најголемата кражба ми била, акумулатори :D Шо че прајш...детишта :/

Јас крадам идеи обично, све друго не вреди да се спомиња... :costumed3

Па многу често,како мали се собирaваме по 10-15 души од школо,и немаме работа па си крадеме цреши од било каде...или јаболки...И,потоа дојдат сопствениците кај нас па се караа со родителите :):)

пред 1 год на еден другар му побарав CD, и уште си го чувам :)

20 килограми бакар. П.С. 1кг бакар =240 денари (машала , машала)

Само еднаш, одамна. И тоа заедно за браучедка ми. хахаха
Она замајува, ја крадам. А шо крадам? КРЕМБАНАНА! :pos2::pos2:
и после си ја поделивме по пола. :kesa:

Последна незнам..не ми текнува но прва ми беше ко копиЉ.у една продавница мајка ми ме прати по шекер..и коа му побарав на продавачот он ми текнуе влезе у некоја соба за да земе шеќер и јас Џапнаав мастики у цела рака и у џеб си ги стаив..ЛопоВче..=)

Последна незнам..не ми текнува но прва ми беше ко копиЉ.у една продавница мајка ми ме прати по шекер..и коа му побарав на продавачот он ми текнуе влезе у некоја соба за да земе шеќер и јас Џапнаав мастики у цела рака и у џеб си ги стаив..ЛопоВче..=)

Е многу голема кражба...јас така во дукан(ситуацијата беше слична) а јас носев и торба од пазарот(ама полупразна) и си ја напунив чоколади(милка, нестле, скапо скапо).А требаше да купам сокови за гости...и купив и си отидов.И после чоколади домааа њам њам.

кока коли и секакви врсти чоколади од продавницата, топка(дал сум украл само еднаш...појма неам:pos2:) и не ми теквит останато....:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom