IvicaPunK
Старо нов член
Најголема кражба што имам видено е у еден маркет во близина на моето школо.. На голем одмор идеме да купиме јадење, а другар ми праи луфти на полиците.. Украде: 6 милки со јагода, 11 албени, 3 метра(на чоколатчиња се мисли), 2 кокаколи од по пола литар и лименка скопско
Иначе висок е околу 1.60 и продавачот не ни сумњаше... Од другиот ден па натака крадеа едно 10 души и нормално, више се приметува колку фали.. Од тогаш маркетот на голем одмор е затворен
Иначе висок е околу 1.60 и продавачот не ни сумњаше... Од другиот ден па натака крадеа едно 10 души и нормално, више се приметува колку фали.. Од тогаш маркетот на голем одмор е затворен
морам да ви оставам еден пост овде на темава еднаш кој бев мала со другарками игравме со барбики и она имаше знам едно многу убаво палто за барбиката и мене ми беше криво хахах(не сум нормална)и и го украдов и си заминав дома така ладнокрвно ка ништо да не било,а она се утепа од плачење и барање и јас после некое враме и го вратив реков ај греота е.ауу кој ќе ми текне на ова која глупост ццц