Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Naj brz sum na cel svet :) pobrz od svetlinata :) ova se dobiva so dolga ekspozicija probajte ;)

BIG_TN_1089303svetlina.jpg

BIG_TN_108991evro.jpg

зајдисонце

пред невреме

Podobri i podobri fotografii ;) samo taka Saladin ;)

I da ne reci tockest i drugite deka komentiram i dudlam ama mora po nekoj komentar, oti najpoveke fotki stavam jas nekam da vi se zdosadni odma od mene :)

Еве нешто најново од мене :)
rosa11.jpg

сликава е сликана во HDTV формат, оној издолжениот + подолго сликање со најт моуд(незнам како се вика профи -)))
p1000598qv1.jpg

малце е матна бидејќи ми се мрдна апаратот, ама тешко се начекува ваков момент. штом фатам пак, ќе ставам овде.

Бацилиус твојот пост е преместен во Фотографии од цвеќиња затоа што имаш точни имиња на цветовите т.е. фотографиите се од цвеќиња:)

Кенгурчо:) еве ти неколку слики што се случуваат доколку го оставиш апаратот во најтмоуд
kecrt1.jpg

kec1il5.jpg

kec2aj3.jpg

Мое извинување Точкест, јас мислев пошто на таа тема немаше ниту една слика која е сликана од тој што ја постира, а на оваа тема се постираат слики кои ние самите сме ги сликале, па мислев дека тука им е местото бидејќи Цветовите јас лично ги имам фотографирано.
Како и да е може за две три недели ако ми се најде прав апарат при рака (бидејќи го имам само 2 мегапикселниот мобилен) се надевам дека ќе извадам убави фотки од прекрасниот парк во градов кај што сум.

BIG_TN_742voski%20zeleni%20.jpg

mali zeleni prijatlcinja :)

Еве некои фотки од последното мое шеткање
спротиставени девојки

течение

пред зајдисонце

зајдисонце

духови шетачи

Мама (сонце) и дечиња (сонценца)

??? дајте предлог :)

Крепиев од кој град ти се сликиве?

по редослед: Котор, Воденице (ХР), Цавтат, Цавтат, Дубровник, Цавтат и Будва

krepiev напиша:
по редослед: Котор, Воденице (ХР), Цавтат, Цавтат, Дубровник, Цавтат и Будва

:oftopic: Си бил во Котор? Моето потекло ми е од таму... Стварно едно од најцарските места на светот:helou:

Слика која ме расположува кога го гледам Скопјето, слика од Кале кон небото над Скопје:hot:
DSC00142g.jpg

si upotrebil mnogu blur, ne odgovara, na vakvi fotografi panoramski gledaj sto poveke ostrina da ima i kontrast.

eve jas od budimpesta panorama 5 sliki vo edna
Budimpestapanorama.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom