Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Распеани скопјани се група од млади дечки,деца,дечишта,фаци,подлизурковци,јаки пи*ки или борци за човекови права,т.е. за граѓански права..И така они се филмаат на јутјуб дека се популарни и дека делуваат у општествово,со правење на клипчиња,спотчиња и слични заебанции..еве неколку интересни записи од нив.. Ме интересира како ги цените вие овие ''интелекти'' на Македонсково општество..?

и најновото..

На чело со Соња Исмаил. Ванаби конструктивна side-kick критика, а уствари плачат пошо татковците не им се на власт да ја допокрадат земјава. И не, не сум вмровец. Само ми се лоши од кретени ко овие шо пола живот го поминале надвор од земјава, на школувања, распусти, летни одмори, зимски одмори и сеа коа нема више, оупенмајндед фраери изиграваат. Мамицата!

Ми се допаѓа рекреацијата на песната од Монти Пајтон.

Не дека ти воопшто би знаел нешто во врска со тоа.

Постави конкретно прашање.. ако миселеше на мене.

Незнам дали се партиски обоени или не, но ми се допаѓа она што го прават. Некои работи се за критика и начинот на кој го прават тоа е доста креативен и интересен

На чело со Соња Исмаил. Ванаби конструктивна side-kick критика, а уствари плачат пошо татковците не им се на власт да ја допокрадат земјава. И не, не сум вмровец. Само ми се лоши од кретени ко овие шо пола живот го поминале надвор од земјава, на школувања, распусти, летни одмори, зимски одмори и сеа коа нема више, оупенмајндед фраери изиграваат. Мамицата!

Соња Исмаил е опасна. Секој ден кога не е нахранета со два тона планктони може да касне некого...

Распеани скопјани се група од млади дечки,деца,дечишта,фаци,подлизурковци,јаки пи*ки или борци за човекови права,т.е. за граѓански права..И така они се филмаат на јутјуб дека се популарни и дека делуваат у општествово,со правење на клипчиња,спотчиња и слични заебанции..еве неколку интересни записи од нив.. Ме интересира како ги цените вие овие ''интелекти'' на Македонсково општество..?

Ај она другото може ама кај виде јаки пи*ки жити се? :icon_lol:

Толку ти се допаднале, гледам, што двапати ова истото си го закачил. :D Да не ти беше оваа тема, немаше да знам дека и ти разбираш нешто од уметност.

Како и да е, интересно звучат. Ќе ги преслушам еден ден и ќе ти кажам.

Толку ти се допаднале, гледам, што двапати ова истото си го закачил. :D Да не ти беше оваа тема, немаше да знам дека и ти разбираш нешто од уметност.

Како и да е, интересно звучат. Ќе ги преслушам еден ден и ќе ти кажам.

Не се разбирам ја многу од уметност,само овие некако ми ја зголемија желбата да почнам поактивно да ја следам...

Не се разбирам ја многу од уметност,само овие некако ми ја зголемија желбата да почнам поактивно да ја следам...
Значи, арно направиле. Ќе те поднаучат малку за хорско пеење, па после некое време да почнеш и да разликуваш некои жичани, ударни или дувачки инструменти.

Еве ти и нешто постаро македонско за освежување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom