Вашата прва тепачка

Ja ushte se nemam stepano! A mnogu sakam da uchestvuvam vo nekoj krvnichki bitchfight :D
Saka nekoj fight club da praime?

Jk, ke dobijam vnatreshno krvarenje od shamar.

Ja ushte se nemam stepano! A mnogu sakam da uchestvuvam vo nekoj krvnichki bitchfight :D
Saka nekoj fight club da praime?

Jk, ke dobijam vnatreshno krvarenje od shamar.
Подобро е да немаш искуство ,верувај ми дека е непријатно искуство .... да си физички малтретиран,не дај Боже ,инвалид може некој да остане ... мој другар што го малтретираа како мал,лузна има на лицето .... башка и психолошкиот белег .... гадна работа е .... посакуван да нема малтретирања по училиштава или било каде .... :)

У забавач за време на мојот краткотраен престој во таа институција се степав со едно дебелко дете. Онака јас со 5 полни години, он имаше 6. Се фативме на око, па помнам само дека се тркалавме таму во едни струготини. Ама манга бев тогаш.. И пушев цигари и не одев насабајле во забавиште и не се враќав потоа дома...
За жал кратко ми траеше таа кариера. :D

Прва таке посериозна у четворто со најдобар другар. Он ми скржи заб јас нему аркада. Двајцата заминавме дома заедно пошо комшии смо :D

У забавиште беше,постар беше една година од мене и ептен ме замараше.Јас мирен,ќутам,еден ден бев нешто настинат,ме корнеше грло,а коа имам проблеми со грло сум ко жена у пмс,не ми збори,не ме дирај,не ме гледај,едноставно прај се дека не постојам :D .Го фатив за врат и за коса,и му ја лупнав главата од радијатор.За жал ме виде наставничката,али кажала дека детено ме закачало подолго време,па поради таа олеснителна околност поминав без последици.:D

Време - основно, некаде 3то одделение. Локација - пред школо. Причина - кој памти такво нешто? Учесници - јас и еден сооученик Мики.

Откако излегов на голем одмор за да си земам за јадење, Мики се стрча и ме удри (поради нешто што не памтам сеа) и тогаш почна кошкање по што ситуацијата по кратко беше јас стоечки го мавам додека тој лежи на земја. Резултат - тој неколку модрици, јас плачам во канцеларија кај педагогот. По викендот, тој доаѓа на школо со истите модрици а јас со домашна задача и после на физичко игравме во ист тим зашто навиваме за Милан.

4то одд. игравме фудбал, па едно дете побара фал за ништо ние не му дадовме,и после истото го дрибнав и претрчав и тој од зад мене сопка ми кладе па дрецнав и ги и ги излупив колената од циментото,па ко станав му ојдов една чиста му лупнав па тој ми врати и се почукавме малце па не разделија и избега со плачење,па од тогаш уште 10тина пати се имав степано со него ама сеа бф сме

А да кажам јас, за како беше во она време првата тепачка...
Ама некој одма ќе одговори:
Не немој жити се! и ќе добие 20 лајка од Лангелина и компанија околу неа.

Анчо, ај молим те не биди таков плачко и престани да ми го споменуваш името напразно. :pipi:

прва тепачка? ух, тешко прашање. ако мислиме на оние детските тогаш ваљда на 3-4 год, и не се сеќавам, али се сеќавам на тоа во 5-то одд. кога едни близнаци по асфалт сум го влечел за ногавица до кај нив дома (да ги испратам) :pos:

A се важи ко ќе чекаш другарите да го кутнат на земја и после да му влезиш со клоци дур лежи ?

Со еден комшија, беше тоа, коа имав 6-7 години. Го савладав некако и коа мислев дека више го добив дуелот, противникот отрча до дома, се врати со орудие т.е тесла и ми се закани дека ќе ми ебе мајката. Се испичкав и избегав ама ваљда ја сум морален победник зашо противникот користеше недозволени средства т.е орудија.

Кооој беее... абе со еден циган ко сум се степал ееееј.. :ROFLMAO:
Галиба 6-7 одделение бев, срам ми е да кажам ама ќе кажам ај, нема вазе не сум ни прв ни последен, :icon_lol:
во моето училиште вриеше цигани, исто така и во мојот клас, и сеа нигава ме задеваше нешто и ме фати за нос, мене толку... ми пукна филмот, му ги фатив двете раце и со клоца в стомак, немате претстава како ги фрли нозете нагоре еј... :vozbud: и после ми ја тртна една во лице за да после му ја солупам кожинката под окото.

После ми викна другари иии... јас избегав.:rolleyes: Толку! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom