Вашата последна спортска активност

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopic: : вас двете заедно со Емкаа морам да ве преслушам некој ден :pos2: само ми се фалите овде дека играте кошарка секој ден :):)

он топик: вчера теретана, денес за 1 сат пак теретана :sport1:

Играме насекаде..кога не можеме да тренираме(барем јас)мора да се снаоѓаме:(

14.Мај 2007 година :toe:
Тогаш ја скинав тетивата играјќи серва (идиот) . И сега играм само фудбал ... ама на Playsation :pos2:

Вчера се качував на една платформа кај Ентернет 2. Денес пола тело ме боли :)

Трчање од Државна болница до Југо дрво(ааа мамата шоферска ми затвори врата и до Југо дрво со трчање го стигнав)

во основно играв одбојка за тимот на училиштето во кое учев и би сакала да продолжам да тренирам одбојка :):):) па ако некој знае каде во бт може да се тренира одбојка слободно нека кажи
фала однапред позд

Трчање 10 круга околу гимназија на часот по спорт.

во основно играв одбојка за тимот на училиштето во кое учев и би сакала да продолжам да тренирам одбојка :):):) па ако некој знае каде во бт може да се тренира одбојка слободно нека кажи
фала однапред позд

колку шо знам јас во Битола нигде нема одбојка ... можда последно време се сменило нешо ама не ми се верва :toe:

Пред некој 6Месеции беше последно

Сега само што се вратив од ВЦ...:nesvest:

Пред 3 саати фудбал,сервис,од гол на гол.

фала однапред позд

колку шо знам јас во Битола нигде нема одбојка ... можда последно време се сменило нешо ама не ми се верва :toe:

:S:S:S така ми имаше кажано и наставникот кој ми предаваше физичко до 8-мо.
сепак фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom