JOE
Пелистер Битола
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 3.065
- Поени од реакции
- 756
- Локација
- Bitola
- Веб-сајт
- forum-ckembari.cjb.net
Имам супер мамичка 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

"Вашата мајка", ме инспирираше од темата “Вашата баба“, да напишете некоја случка, без разлика добра или лоша, со неколку реченици да напишете и да си ја опишете својата мајка.
Дали некогаш ве изневерила,напуштила,ви направила да патите, да се осеќате пресреќни, се е дозволено да напишете.
Каква е вашата мајка?
![]()
Ако има ваква тема слободно избришетеја.

Благодарна сум што ме направила разумен човек, што знае, пред се, да ги разликува вистинските вредности во животот и кај луѓето. Благодарна сум што никогаш не ми се заканувала со тепање ако пушам зошто мислам дека иначе ќе и терав инает па ќе шетав сега со цигара хаха... Мајка ми е фраерка и шмизла, модерна и современа... не ме малтертира со глупости, не ми се дере за оцени, ме подржува и секогаш е тука за мене кога ми треба. Мајка ми е закон, забавна е и понекогаш ме оговара со другарките
Со тетка ми се дуо-трио, исто како и со мајка му на Димса (УрбанМувер)... Кога се у пар се најбоље друштво, јес да увек не бркаат у детска:kesa: Си ја обожавам мамичка бе!
сите баат за јадење...и така...горд сум на неа...си наследив прекрасни работи од неа;и стварно алал да и е за се што има преживеано...таа е вистински surviver...
))