...and you shook me all night long.... - AC/DC - You Shook Me
......And I never lost one minute of sleepin’ I was worryin’ ‘bout the way things might have been...and we' rollin...rollin...rollin on a river...- Tina Turner- Proud Mary
....Let it be...let it be...whisper words of wisdom...let it be...-The Beatles
..I used to love her, but i had to kill her...

-G'n'R
...4ini mi se rodja4e, da je standard pokvario ljude, jedu govna i sanjare...-Azra-Tko To Tamo Peva
..da li mozes, da li zelis da si uvek tako jaka, da li mozes da izdrzis to da si tako jaka...
...zlatni papagaj, tata placa sve ra4une, zlatni papagaj, jer mi smo snobovii..
... -Elektri4ni Orgazam
...ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve nase ljude, ovo je kuca za nas, ovo je kuca za svu nasu decu....pogledaj me, pogledaj me, o4ima deteta...
...putujemo iznad grada, grad se smeje, gleda na nas, bezimo u novo jutro, iznad grada, ispod nas....
...nemoj da trazis od ljudi previse, svima je hrana usla na pupak, i kad jedes nemoj progutati svoje prste, i kad ljubis pazi, to su mozda tvoje usne...seti se s'kim si, seti se gde...
....neko nas posmatra,neko nas stalno gleda...
...Samo je rekao ne postavljaj mi pitanja, cuti i gledaj svoja posla kaze on, zivot je surov, svako pise svoja pravila,i nema prastanja, i nema milosti...
...Promenicu svet do kraja pesme, igracu pijani ples u ritmu vetra, pusticu sunce da topi ljubav, izmedju sveta daleko od nas....-EKV
:kajg: