Vampire: The Masquerade Bloodlines

  • Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување
Игра со подобра атмосфера од понудената во оваа никаде на друго место немам забележано.

Спојлери претпоставувам.По мое мислење таксистот не е Кејн. Ама секој што си ја изиграл играта си има свое мислење. Го обожавам тоа во игри.
 

Маркетинг

Нови мислења

На врв