Валентин за Трифун на плоштад - 11-14.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Венко Серафимовски починал на сцена. :(

Сега дознав. Некој да потврди од тие што биле присутни?

Јас ова го разбрав од Твитер:
Трајко Каров кој свиреше со Венко Серафимов почина на сцена на плоштад на манифестацијата Валентин за Трифун. 40 мин не дојде брза помош.

Не Венко, туку бубњарот, Трајко Каров (на симнување од сцената му се слошило, починал на пат кон болница):( имаа одлична свирка, човекот делуваше доста енергично додека свиреа, не ми се верува...

одличен тапанар, голем човек... нека почива во мир

Само што се вратив Гоце пееше. Кога пееше Венко?

--- надополнето ---

Не Венко, туку бубњарот, Трајко Каров (на симнување од сцената му се слошило, починал на пат кон болница):( имаа одлична свирка, човекот делуваше доста енергично додека свиреа, не ми се верува...

Нека почива во мир, жално. :(

Страшна работа, а слушам и брзата помош била експедитивна и стигнала после повеќе од пола саат... Греота за човекот.
Патем, Трајко Каров беше брат на Бубо Каров (Цацко)? :nesum:

FF5F1325BA6D554591F19D93490B3309.jpg

Некаде околу 22:45 бараа лекар, Венко излезе на сцена и неколку пати викаше "Ве молам ако има некој лекар во публиката да дојде, не е ништо страшно, ама ако има некој лекар нека дојде зад сцената побрзо", јас си заминав околу 23:15 и се' уште немаше дојдено брза помош. Како може да организираат така поголем собир без присуство на брза помош, тоа е голем пропуст.
Трајко Каров мислам дека беше брат на Бубо Каров, мислам и дека беше во неколку спота на Дуо-Трио од К-15.
Нека почива во мир :(

Страшна работа, а слушам и брзата помош била експедитивна и стигнала после повеќе од пола саат... Греота за човекот.
Патем, Трајко Каров беше брат на Бубо Каров (Цацко)? :nesum:

FF5F1325BA6D554591F19D93490B3309.jpg
По сликата се сетив. Беше со "Багаж". Не ми е јасно како може да се одржуваат вакви собири без медицински лица и брза помош. :(

Ако бевте присутни околу 11 и излезе еден човек и викна :"ако има тука некој доктор, нека дојде на сцената", ете тогаш умрел од мозочен удар тапанарот, брат на Цацко.

Гоце развали до максимум, искина гзови, легенда!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom