Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ги мењавам све филтрите некако мие боље такеПри промена на масло и филтер за масло треба сите останати филтри да се сменат или не е толку битно пред 10 ијади се мењати сите која е боје варијанта ???
Дали знаете некој да растура и да продава делови за Поло ми треба предни дискови и некој други работи. За Скопје.
kolku pari se odprilika ?А да си купиш нови дискови, со кој памет би купувал поволни дискови?
Дали знаете некој да растура и да продава делови за Поло ми треба предни дискови и некој други работи. За Скопје.
imam na rabota drebong samo mnogu se izedeni 2 milimetra nadvor i dva vnatre i mislam deka e kriv posho mi tresese trkalovo... kje vidam moze da go odnesam na rabota pa da kaze majstorotМоже да се обработат,да се израмнат на дребонг и имаш речиси нови дискови.Задолжително и нови плочки.Тој што ќе ги вади мора прво со шублер да ги измери,нивната дебелина мислам дека беше околу 13-14 милиметри,и рачунај еден мм помалку од кога ќе се израмнат.Ова ти е најефтина варијанта,обработката кошта 3-4 стотки за диск,ама го прави стакло нов.И задолжително нови плочки.
imam na rabota drebong samo mnogu se izedeni 2 milimetra nadvor i dva vnatre i mislam deka e kriv posho mi tresese trkalovo... kje vidam moze da go odnesam na rabota pa da kaze majstorot
kolku pari se odprilika ?
kupiv novi predni diskovi 900 denari eden i gurtni i se sredi rabotataЦената ти е во зависност од возилото, незнам колку се за твоето Поло. Не би требало да се многу скапи во секој случај, не се заебавај со половни делови на безбедносен систем.