V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
При промена на масло и филтер за масло треба сите останати филтри да се сменат или не е толку битно пред 10 ијади се мењати сите која е боје варијанта ???

При промена на масло и филтер за масло треба сите останати филтри да се сменат или не е толку битно пред 10 ијади се мењати сите која е боје варијанта ???
Ја ги мењавам све филтрите некако мие боље таке

Дали знаете некој да растура и да продава делови за Поло ми треба предни дискови и некој други работи. За Скопје.

Дали знаете некој да растура и да продава делови за Поло ми треба предни дискови и некој други работи. За Скопје.

А да си купиш нови дискови, со кој памет би купувал поволни дискови?

Може да се обработат,да се израмнат на дребонг и имаш речиси нови дискови.Задолжително и нови плочки.Тој што ќе ги вади мора прво со шублер да ги измери,нивната дебелина мислам дека беше околу 13-14 милиметри,и рачунај еден мм помалку од кога ќе се израмнат.Ова ти е најефтина варијанта,обработката кошта 3-4 стотки за диск,ама го прави стакло нов.И задолжително нови плочки.

Може да се обработат,да се израмнат на дребонг и имаш речиси нови дискови.Задолжително и нови плочки.Тој што ќе ги вади мора прво со шублер да ги измери,нивната дебелина мислам дека беше околу 13-14 милиметри,и рачунај еден мм помалку од кога ќе се израмнат.Ова ти е најефтина варијанта,обработката кошта 3-4 стотки за диск,ама го прави стакло нов.И задолжително нови плочки.
imam na rabota drebong samo mnogu se izedeni 2 milimetra nadvor i dva vnatre i mislam deka e kriv posho mi tresese trkalovo... kje vidam moze da go odnesam na rabota pa da kaze majstorot

imam na rabota drebong samo mnogu se izedeni 2 milimetra nadvor i dva vnatre i mislam deka e kriv posho mi tresese trkalovo... kje vidam moze da go odnesam na rabota pa da kaze majstorot

Нека ја види професионален механичар..Мада како што викаш,ништо.Јас работев во еден автосервис,имаше специјална машина за дискови,само тркалото се вади,шепата се откачува и целата постапка не трае ни 40 минути за едно тркало,на лице место се врши рамнењето..Земај нови,според тоа што кажуваш тури им кур на старите,земи си Валео или ЛПР..

kolku pari se odprilika ?

Цената ти е во зависност од возилото, незнам колку се за твоето Поло. Не би требало да се многу скапи во секој случај, не се заебавај со половни делови на безбедносен систем.

Цената ти е во зависност од возилото, незнам колку се за твоето Поло. Не би требало да се многу скапи во секој случај, не се заебавај со половни делови на безбедносен систем.
kupiv novi predni diskovi 900 denari eden i gurtni i se sredi rabotata

Здраво на сите... сакам да реставрирам Т4 па дали знаете каде низ Македонија може да се најдат делови од лимарија и механика до пластика и ентериер и сл?

kade li se tura matik hidraulicno sredstvo za upravuvacot na Audi A3 2.0 2003 god ..nikade ne se gleda vo motorov...

Attachments

• IMG_20170403_123107.jpg
    IMG_20170403_123107.jpg
    444,6 KB · Прегледи: 11
  • IMG_20170403_143612.jpg
    IMG_20170403_143612.jpg
    423,6 KB · Прегледи: 11
  • IMG_20170403_143806.jpg
    IMG_20170403_143806.jpg
    364,2 KB · Прегледи: 11
  • IMG_20170403_143841.jpg
    IMG_20170403_143841.jpg
    418,1 KB · Прегледи: 11
  • IMG_20170403_143813.jpg
    IMG_20170403_143813.jpg
    497,4 KB · Прегледи: 11
што марка или кој се најдобри спони за поло и стабилизатори за преден трап совет искуства цени??

дали знае некој каде е тој на битпазар или кај мавровка некој шипо имал продавниче со секакви делови за volkswagen од електрика меганика каросерија и се остало... мене од се по нешто ми треба ако има негде таков некој пишете ми слободно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom