Sungerot Bob
Живеј го животот
Не ме разбра, сакав да кажам цел живот не се сведува на пари, но јас викам дека забавната наша музика кај нас се губи, А ЈАС НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ фолкот и фолкерите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ако видиш кој бендови од Македонија, можат да држат концерти надвор од државата, а и Балканот тогаш се сведува на две работиНе ме разбра, сакав да кажам цел живот не се сведува на пари, но јас викам дека забавната наша музика кај нас се губи, А ЈАС НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ фолкот и фолкерите![]()

Сега засега ништо не почнувам... се мислам да се пријавам на Х ФакторЈас мислам без презиме,нема успех,па колку и да си добар ќе гледат да те уништат,
поточно ако нема кој да те турка,на пример тате Вучиќ па и синче Вучиќ и т.н.
Е да си женско,тогаш не се слуша толку гласот, колку што се гледа стасот, за успех.

Сега засега ништо не почнувам... се мислам да се пријавам на Х Фактор![]()
Твои, каде ти си пеел?Не знам што ти е тоа Х Фактор.
Јас имам искуство поточно „маки“ - со наведеното,успех во музиката. Имам и примери а и некој снимки и песни кој мислам и еден ден тука да ги пуштам.
Твои, каде ти си пеел?
Темава е баш за тоа.... ја примија ли на натпреварите или како и секогаш врските победуваат, па не ја примија?Не. Ќерками испраќаше свој песни на Мак-фест и Скопски за евровизија.

Темава е баш за тоа.... ја примија ли на натпреварите или како и секогаш врските победуваат, па не ја примија?![]()
Ако имате добра финансиска состојба, нека сними спот и нека ја објави на ТВ песната или нека се претстави со нејзе на Х Фактор и нека се натпреваруваНа Скопскиот фестивал, и ја примиа песната и истата доби и награда,ама не и дадоа да ја самата пее(на испратената конкурсна снимка таа сама си ја пееше-демо ли се вика)
На Мак - фест,исто така и ја одбраа,и ја имаше објавено за изведување како прва,но и таму не и дадое таа да ја пее,па ние веќе искусни и изгорени од шпекулации не дозволивме ниту друг да ја изведува,и песната ја чуваме,не ја слушнал никој.