Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајт, Добра Ноќ.
![]()
Никој тебе ништо не ти спрема така да не се секирај. Само немој по улици да идеш и да се фалиш за твојата сексуална определба како колегиве твои.
Ајт добра ноќ и на тебе
Немам ништо против педери, имам против нивни паради. Замисли, има луѓе кој што го ставаат во мртовци, во деца и во животни, и такви болни умови се горди на тоа. Ај сега и за нив да направиме парада. Себепрокламирање ме ужасно нервира, без разлика дали некој е педер или не. Парадата не е за права, права имаат.
п.с Околу СМ, ако сакаш да бидеш доминантна прво ке треба да заслужиш
Ако сакаш да видиш како се однесуваат педерите кога се мнозинство во едно општество, прочитај за Паштуните. Од нив излегува најстрашната супресија кон жените.Да, да, најјакиот аргумент се педофилите. А според статистиките, најголемиот број педофили се роднините, кои се БТЊ хетеро, а не педери.
Си бил ли некогаш во животот некаде малцинство? Јас само еднаш бев на една трибина со тема за хомосексуалците и едно време приметив дека сум една од ретките што е хетеро. Првпат во животот осетив што значи да си поразличен од тие околу тебе. Никој не ме нападна, никој не ми се закани, ама сфатив како им е. Вас, хетеросексуалните балкански мажјаци, ве плаши педерот во вас самите.
пс: Јак ебач, нема што. Ако не ти држи газот, скрати си го јазикот.
Како примети дека си една од ретките што биле хетеро на требината? Да не почнаа да се чепкаат меѓу себе?Да, да, најјакиот аргумент се педофилите. А според статистиките, најголемиот број педофили се роднините, кои се БТЊ хетеро, а не педери.
Си бил ли некогаш во животот некаде малцинство? Јас само еднаш бев на една трибина со тема за хомосексуалците и едно време приметив дека сум една од ретките што е хетеро. Првпат во животот осетив што значи да си поразличен од тие околу тебе. Никој не ме нападна, никој не ми се закани, ама сфатив како им е. Вас, хетеросексуалните балкански мажјаци, ве плаши педерот во вас самите.
пс: Јак ебач, нема што. Ако не ти држи газот, скрати си го јазикот.
Како примети дека си една од ретките што биле хетеро на требината? Да не почнаа да се чепкаат меѓу себе?
Инаку сега сватив зошто ме нападна. Штом одиш по требини за педерана тогаш ти си од овие невладиниве морони кои ги спомнав претходно во темата.
Стварно ако си од некоја невладина престани да ми реплицираш затоа што цревата ми се превртуваат од такви.
Ако сакаш да видиш како се однесуваат педерите кога се мнозинство во едно општество, прочитај за Паштуните. Од нив излегува најстрашната супресија кон жените.
150/180 000 иселени од македонија.
12/15000 денари плата.
10 до 12 часови работно време.
27/30 работни денови ,секоја сабота работна без никаков надомест не ретки се и фирмите кој што и неделите ги работат.
Неплатени прекувремени часови
Здравство сведено на баба рада
Не трујат од сите страни.
Струјата поскапува
Сите цени се европски а македонската плата не е ни колку полската социална помош.
Организации кој шо мрчат за права на животни а за луѓето ич не им чуе.
Селективно судство, ако си од големото доброутро и човек да убиеш ќе поминеш со укор ако си пука сиромаштија ќе скапеш во затвор и за векна леб ( да исто како во романот клетници само малку полошо е овде )
Храната изгор пошо ретко шо се произведува овде.
Проблеми 23937988347 вас ви дошло до парада во белград
ГНИДИ !