USB Memory Стикови

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Еј луѓе ај OffTopic по ПП да не почнам со бришење

Јас за роденден добив УСБ не знам ни што марка е ни каде е маде ин...знам дека е 512 и знам дека многу му се израдував јесссс

jas imam MP3 player koj moze da se koristi i kako USB..extra e stvarno, mi svrsilo mnogu raboti do sega!

eci^^^ напиша:
jas imam MP3 player koj moze da se koristi i kako USB..extra e stvarno, mi svrsilo mnogu raboti do sega!
Колку простор има?
Ако е малку... тури му пепел. :wink:

Петар-МКД напиша:
Јас имам Apacer 512Mb USB 2.0 HiSpeed, многу сум задоволен од него затоа што има многу брз проток на податоци. Ми го поклонија, затоа незнам која цена е.

Apacer_Handy_Steno_133x.jpg

Овие се доста квалитетни и отпорни на удари, ова од искуство го кажувам. Инаку јас личнo имам PQI 256, не е отпорен на удари ама е мал, компактен и ебачки.

Андроник напиша:
Кажете кај има најефтини, ми требаат неколку да купам.

Абе ако си од Охрид,види во Еленик имаше доста ефтини

eci^^^ напиша:

секој Мп3 плеер може да служи и како Флеш меморија за пренесување на податоци.

Imam Hama usb stick od 512 go kupiv od budimpesta pred edna godina i super mi sluzi zasega. Sam planiram da si zemam nekoe pogolemo od nad 2 gb

чув дека Кингстон се најдобра марка...али само чув,не тврдам,што мислите вие господа експерти?

Не знам дали се најдобра, ама сигурно знам дека се ептен добра фирма. Нема да зажалиш ако земиш нивни производ.

веќе имам нивен производ:wink: меѓутоа,после некој месец откога го купив,шетајќи така низ продавници,еден од продавачите ми рече дека најдобра фирма се...е сеа колку е точно,ве прашувам вас,според вашето мислење..

I jas taka znam, Kingston se edni od najdobite firmi koj proizveduvaat memoriski uredi.

Сега се многу ефтини и Усб од 2 гб
Мој другар купи во ск замо за 990 ден

Rap-Fenomen напиша:
Сега се многу ефтини и Усб од 2 гб
Мој другар купи во ск замо за 990 ден
Шо бе за 990 денари? Нов усб ? Шо марка? Од каде ??? Не е можно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom