Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Само дел од коментарите после Олимписките игри![]()
Ne mi e jasno kako po tv prikaz znaete kakva mu e familijata ? Isto i Toni Nadal e hejtan na slicna osnova.
Od povrsno gledanje vpecatokot obicno znae da e dosta pogresen.
Tatko mu e malku poeksponiran, jebiga, znae da reagira koga publikata ima nefer potezi, majka mu posmirena e, na ista osnova mozam da kazam deka i majkata na Marej e guska, slicni potezi i ona pravela ali deka Marej e Marej, pa retko koj toa go primetil, ama glupo e da mu hejtam familija proradi nacinot na koj istata go bodri sinot, ili bratot, ili verenikot, sto i da e, seedno.
И јас знам за кого навивам. Ама во негово отуство уште од стартот реков дека редно е Мареј да тепа, а и така гласав на анкетата.Интересно е како сите станавте фанови на актерот после олимпијадата, да јас утнав прогноза, ама барем знам за кого навивам.

Као демек Новак малце совети од Вајда прима...Слушав едно интервју на татка му на Новак после поразот против Надал на Ролан Гарос 2012 се жалеше демек Надал во текот на мечот се користел со совети од Тони, значи зборуваше на смешен англиски и на крај вика that is not sportski![]()
Слушав едно интервју на татка му на Новак после поразот против Надал на Ролан Гарос 2012 се жалеше демек Надал во текот на мечот се користел со совети од Тони, значи зборуваше на смешен англиски и на крај вика that is not sportski![]()
На Надал, нема некој друг активен што има повеќе Слемови од Надал освен Федерер.На кого несакаш да му избега со слемови Федерер? не го разбрав тој дел.