US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:pos::pos: Ilumious Овој сериозен бил бе, ја мислев дека вчера бил пијан али чим и денеска продолжи со постовиве очигледно нешто не е у реду со него.:pos:
Абе бог да чува, дајте број на трансакциска да и кажеме на Возниацки кај да уплати :)

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Страшно досаден тенис вчера, Мареј е олицетворение на ужасниот дефанзивен анти-тенис.

Всушност женското финале помеѓу Азаренка и Серена беше сто пати повозбудливо и поинтересно.

Арно ама западната цивилизација тепаше и ми изгубија моите фаворити од бившите комунистички простори. :)

Сепак се надевам дека ќе се врати Надал во форма, бидејќи едноставно Мареј не игра атрактивен тенис и не би сакал волку често во големи финалиња да го гледам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Само дел од коментарите после Олимписките игри :)
Интересно е како сите станавте фанови на актерот после олимпијадата, да јас утнав прогноза, ама барем знам за кого навивам.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Ne mi e jasno kako po tv prikaz znaete kakva mu e familijata ? Isto i Toni Nadal e hejtan na slicna osnova.
Od povrsno gledanje vpecatokot obicno znae da e dosta pogresen.

Tatko mu e malku poeksponiran, jebiga, znae da reagira koga publikata ima nefer potezi, majka mu posmirena e, na ista osnova mozam da kazam deka i majkata na Marej e guska, slicni potezi i ona pravela ali deka Marej e Marej, pa retko koj toa go primetil, ama glupo e da mu hejtam familija proradi nacinot na koj istata go bodri sinot, ili bratot, ili verenikot, sto i da e, seedno.
Што прави семејството Ѓоковиќ во Србија? Нивниот падре врз успесите на неговиот син си направи политички врски и така си има бизнис привилегии (врз штета на граѓаните, на кои Новак им е сервиран како издувен вентил за сите национални неуспеси, од големи политички идеи, до економска беда). Првин со Коштуница го направија Новак ’српски ратник’, а потоа се заврте кај Тадиќ. Мислам долга е таа приказна, а башка и арогантноста и касабскиот менталитет кој доминира во неговите интервјуа, па и кога седи во публика.

И срамота е така да се закачиш врз синот и неговите успеси, за ти да си исполнуваш некои амбиции кои не си бил способен сам да ги оствариш.

L

Löwe

Гостин
Интересно е како сите станавте фанови на актерот после олимпијадата, да јас утнав прогноза, ама барем знам за кого навивам.
И јас знам за кого навивам. Ама во негово отуство уште од стартот реков дека редно е Мареј да тепа, а и така гласав на анкетата.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
Слушав едно интервју на татка му на Новак после поразот против Надал на Ролан Гарос 2012 се жалеше демек Надал во текот на мечот се користел со совети од Тони, значи зборуваше на смешен англиски и на крај вика that is not sportski :pos::tapp:

L

Löwe

Гостин
Слушав едно интервју на татка му на Новак после поразот против Надал на Ролан Гарос 2012 се жалеше демек Надал во текот на мечот се користел со совети од Тони, значи зборуваше на смешен англиски и на крај вика that is not sportski :pos::tapp:
Као демек Новак малце совети од Вајда прима...

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947

Член од
23 август 2010
Мислења
39.366
Поени од реакции
113.727
А што има везе за кого навивале фановите на Надал? Јас за Мареј навивав зошто редно беше да освои Слем а и не сакам Федерер да му избега со Слемови, исто така и нејќам Ноле да му се приближи. Нема тука никаква омраза туку едноставно од спортски аспект така си навивам, иако пак ќе речам вчера во еден момент преку тасета ми дојде Мареј и сакав Ноле да освои, тоа беше при крајот на 4тиот сет.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
На кого несакаш да му избега со слемови Федерер? не го разбрав тој дел.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Ако заебе Надал со кариерата (или ако се врати во чкљ форма..), во следните 10 години никој не го стига Федерер, шо ви е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom