US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Го прочитав постот на RocknRolaa и баш да видам шо коментирале фановите на Џокович тогаш:

Ови Надалови су смешни...каже његова мајка "проблемите почнаа на почетокот од третиот сет, бидејќи топчињата биле премногу натопени со вода поради константниот дожд." :facepalm:

hahaha se glea Nadal na koj e glup..topcinjata bile natopeni..pa i dvajcata igraat so istite topchinja i na istite uslovi! dozdot poveke vrnel dodeka Nadal serviral, a topcinjata poveke se natopile. posilen dozd imalo pri negoviot servis. :pos:

Ово горе на македонском је коментар са једне фејсбук странице који ми се много свидео. Мислим да се Надалови превише жале, што није спортски...
Поздрав свим љубитељима тениса, јер тенис је више од спорта - то је уметност!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Полат немој не отворај рани, покољ ќе направиме :)

Туку што викате жениве како ќе одиграат? Мислам дека Вика има шанси сет да земе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.042
Го прочитав постот на RocknRolaa и баш да видам шо коментирале фановите на Џокович тогаш:

Woow, kakva generalizacija, a i ti nisto ne si porazlicen od takvite razmisluvanja. I toa od komentari na fejsbuk, od nekoe dete sto vcera pocnalo tenis da gleda.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Woow, kakva generalizacija, a i ti nisto ne si porazlicen od takvite razmisluvanja. I toa od komentari na fejsbuk, od nekoe dete sto vcera pocnalo tenis da gleda.
http://media.tumblr.com/tumblr_lqhuemZCvB1qjru53.jpg

Ја многу добро знам како 80% од фановите на Џокович се однесуваа кога тој меч беше прекинат па не треба да ми раскажуваш приказни. Тогаш не било оправдано а сега било оти имало можност за бура (не торнадо) :facepalm:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Луѓе бе, ни Надал игра, ни сте фанови на Џокович, што води до прашањето - Од каде бе никнаа олку фанови и полномошници на Ферер?! Ај редно е да зборниме за утрешното финале... Очекувам Мареј да го видиме пак во она старо светло на првите две негови финалиња, додека Ноле би доминирал во касниот дел од мечот. Ќе има интересни, долги поени, кој во принцип ќе ги зема Ноле, но ќе биди тесно првите два сета. На крај победа на Ноле. Доволно специфично? :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Луѓе бе, ни Надал игра, ни сте фанови на Џокович, што води до прашањето - Од каде бе никнаа олку фанови и полномошници на Ферер?!
Оние кој се неутрални секогаш го подржуваат послабиот.

Ова ме потсеќа кога коменаторот на Еуроспорт лани ги критикуваше гледачите зошто навивале за Федерер во мечет против Џокович кои во тој период газеше.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.042
http://media.tumblr.com/tumblr_lqhuemZCvB1qjru53.jpg

Ја многу добро знам како 80% од фановите на Џокович се однесуваа кога тој меч беше прекинат па не треба да ми раскажуваш приказни. Тогаш не било оправдано а сега било оти имало можност за бура (не торнадо) :facepalm:
Po sto znaes, anketi da ne pravese, po mislenjeto od pogore se gleda za kakov covek stanuva zbor, go citas tekstot i znaes za sto stanuva zbor, ne mora mnogu da se mozga za vaka sklopena recenica

hahaha se glea Nadal na koj e glup...

Sakas da kazes deka 80% od fanovite na Nole ne se razbiraat voopsto u tenis, zasto samo neznalica ke kaze deka mecot togas bese neopravdano odlozen. A pogotovo pa ako se zimaat za reper mislenjata od makedonskite fan klubovi koi 1 covek skoro site gi ima formirano, Pance Maldini, i sobira po 10 000 clenovi na sekoj negov otvoren fan pejdz, a skoro za site timovi, reprezentacii, inidividui i sto uste ne ima otvoreno fan pejdz kade spamira so negovite amatersko napraveni strani.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Разбирам поддржување, ама опсесија и расправија 5 форумски страни за one-sided меч? И самиот рече дека си навивал за послабиот, што очекуваше?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Po sto znaes, anketi da ne pravese, po mislenjeto od pogore se gleda za kakov covek stanuva zbor, go citas tekstot i znaes za sto stanuva zbor, ne mora mnogu da se mozga za vaka sklopena recenica
Оди види на Еуроспорт постови (или на странски форуми) од тој период со вреѓања на Надал и чичко му а сега не даваат ипонични коментари дека кај Џокович повеќе дувал ветер отколку кај Ферер. Нормално е фановите да се пристрасни.

На пример Знам дека во некоја тема(не оддамна) фан на Џокович кажаваше дека Надал и Федерер зимале дрога.

Разбирам поддржување, ама опсесија и расправија 5 форумски страни за one-sided меч? И самиот рече дека си навивал за послабиот, што очекуваше?
Очекував дека Ферер барем ќе успеа да го измори Џокович пред финалето.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Абе нека се дрогира, само нека не седат на цименто, ќе настинат.

А и само за Надал беше тоа дека бил на стереоиди и сл. :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ако Мареј играше против кој било друг во мемнтов ќе речев дека ќе тепа но против Џокович ке биде тешко. Терените на УС опен се побрзи отколку во Австралија и тоа му помога на Џокович кои игра многу агресивно. Мареј веројатно ке се игра одлично во одбрана но ке биде тешко да се одбрани. Ке навивам за Мареј но Џокович ке биде фаворит дури и може да биде и прв кој победил 3-0 во Финале на Ус Опен по незнам колку години.

edit: во 2008 баш Мареј изгубил 3 0 од Федерер :facepalm:

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
Искрено го затупевте веќе за меч кој беше одложен , па го воскреснавте и Надал и цитирање мислења на неандерталци од времето на Ное.

онтопик: Тешко Азаренка да земе повеќе од 3-4 гема.
прогноза: 6-2 6-1
Не знам на што е Вилијамс сезонава ама и ја сакам од истото

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Djokovic: "I'm not so sure about this Super Saturday. I really hope that the tournament will consider changing things for next year."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom