Уписи на факултет[генерална дискусија]

• Креатор на темата Креатор на темата Kacar
  • Време на започнување Време на започнување
дечки а мора лично да отидеш да ги предадеш документите?

Ова фајловите од апликацијата може да ги ставам на узб па у книжара да ги испринтам и дали треба нешо да се попунува на нив?

Ова фајловите од апликацијата може да ги ставам на узб па у книжара да ги испринтам и дали треба нешо да се попунува на нив?
Можеш јас така направив имаш потпис да ставиш и на интерниот лист да заокружиш неколку работи

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

На стоматолошки-забен техничар се запиша некој??

Административна такса(50ден.) може да се плаќа и преку порака... Па потоа трансакцискиот бр. шо ќе ви стигни во порака го внесувате во долниот лев агол од А1 образецот- Пријава шо се купва од трафиките/книжарниците до факултетите.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    91,8 KB · Прегледи: 18
Дали некој знае кога ќе излезат прелиминарните резултати на уким ?? Или конкретно за градежен??:angel::P:cool:

Да се поправам на 23ти се на уким а 24ти на укло

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Прелеминарни резултати каде може да ги најдам? Конкретно за УКИМ.

Што мислите Ќе има ли некои измени во прелиминарните ранг листи за конечните ?? Или скоро исти остануваат?[DOUBLEPOST=1471937103][/DOUBLEPOST]Луѓе само на мене ли ми се намалени поени имав 91,4 кога поднесував документи сега гледам прелиминарни 86,6 што е оваа? Сигурно ми го имат сметано филозофија како несоодветен :(:(:(:(:( инаку на стоматолошки се запишав и сега наместо државна ќе бидам приватна квота :(:(:(

Последно уредено:
Што мислите Ќе има ли некои измени во прелиминарните ранг листи за конечните ?? Или скоро исти остануваат?[DOUBLEPOST=1471937103][/DOUBLEPOST]Луѓе само на мене ли ми се намалени поени имав 91,4 кога поднесував документи сега гледам прелиминарни 86,6 што е оваа? Сигурно ми го имат сметано филозофија како несоодветен :(:(:(:(:( инаку на стоматолошки се запишав и сега наместо државна ќе бидам приватна квота :(:(:(
Лично мене не ми имаа намалено поени(се запишав на медицински) оти предметите ми беа соодветни, ама на мои другари/другарки кои се запишаа на ФИНКИ им ги намалија оти имаа одбрано историја, биологија и сл. шо претпоставувм се несоодветни за тој факултет.

На прелиминарните резултати ги има само оние што ке бидат примени на државна квота или тоа е листа на сите примени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom