- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.150
- Поени од реакции
- 16.087
После пракса од 4 години минимум, се ќе знаеш да пополниш.Ќе ни речат какви економисти сте кога не знаете налог да пополните.
После пракса од 4 години минимум, се ќе знаеш да пополниш.Ќе ни речат какви економисти сте кога не знаете налог да пополните.
Не.На другарка отиде тетка на економски ја запишадечки а мора лично да отидеш да ги предадеш документите?
Можеш јас така направив имаш потпис да ставиш и на интерниот лист да заокружиш неколку работиОва фајловите од апликацијата може да ги ставам на узб па у книжара да ги испринтам и дали треба нешо да се попунува на нив?
Мислам 22риДали некој знае кога ќе излезат прелиминарните резултати на уким ?? Или конкретно за градежен??
http://www.fakulteti.mk/upisi/2016-2017/rezultati.aspxПрелеминарни резултати каде може да ги најдам? Конкретно за УКИМ.
Лично мене не ми имаа намалено поени(се запишав на медицински) оти предметите ми беа соодветни, ама на мои другари/другарки кои се запишаа на ФИНКИ им ги намалија оти имаа одбрано историја, биологија и сл. шо претпоставувм се несоодветни за тој факултет.Што мислите Ќе има ли некои измени во прелиминарните ранг листи за конечните ?? Или скоро исти остануваат?[DOUBLEPOST=1471937103][/DOUBLEPOST]Луѓе само на мене ли ми се намалени поени имав 91,4 кога поднесував документи сега гледам прелиминарни 86,6 што е оваа? Сигурно ми го имат сметано филозофија како несоодветен инаку на стоматолошки се запишав и сега наместо државна ќе бидам приватна квота