Упатство за успешен папучар!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Не јадете гомна на секој може да му се деси :(

НЕ знам кој е поглуп дали таа што поставува услови или тој што прифатил :uvo:

За да прифатиш вакво нешто треба да си морон, така да не може на секој да му се деси.
Од кај сега ова дека прифатил ?
Да не го видовте како и праќа пољупче?

A be ovoa na zaebancija i e napraveno, nema sansi da bila seriozna koa go pisuvala ovoa. Ako eve slucajno e seriozna tipot e epten torko ako ostanal so nea.

Ова е резултат од секојдневна доза на шпански серии:kesa:,а за дечкото,мислам дека треба да извади тоа каишот

Се надевам дека ова е шала...а ако не е,тешко типит ако прифатил...не за друго зашто е КРЕМБИЛ!!!Јessica Alba да ми пише вакво нешо ке одбијам ебате...а иначе ова е пробиштипски говор или негде околу...со тоа излавање и сл...у пробиштип се користат тие изрази...

Џесика Алба да е па нема да ги прифанам условите стварно не знам кој и е филмо на момичката

И со другарчињата до 12 часот седење, подоцна не смее! :vozbud::vozbud::vozbud:

Значи тоа е Оливееер........ааааааа дури сега сфатив зошто Тошо Малерот освоил второ место во перење и предперење....:kesa:

Цурава е џелат!
Закон, на распуштениве машки [па и женски], само вакво нешто им треба.
Само строго!

hitler_paper457.jpg

Лол...па ги испринтала, да не му ги закачи на врата да ги гледа секој што ке помине? :pos:

Pa ja vaka bi ja oteral u tri lepe piz*e materine . ke i Svrsham na listot i ke i go ubutam u faca pa posle neka se divi , ako na nejze i e toa ljubov ja sum sin na chuk

Не верувам , ова секој може да го напише и да го испринта да го слика и да го закачи на кајгана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom