Unsolved Mysteries

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Леееј дефинитивно најдобра емисија само таа ја гледав порано, водителот каков јак и чист глас имаше тоа е неверојатно и музиката беше ептен да се наежиш.

Уживав во серијата додека ја гледав само штета што не ја дават повеке:nesum:

Омилена емисија, баш сега тоа гледав на YOU TUBE :)
--- надополнето: Sep 22, 2011 4:02 PM ---
Како копиљ не пропуштав ни епизода. Водителот со мантилот како збори по мрачни места ми е одма како слика кога ке го слушнам насловот на емисијата. Имаше епизоди со духови кои ме воодешуваа но и епизоди за изгубени брача и сестре кои не ми беа интересни. Најмногу ја запаметив епизодата со духот на детето во една куќа кои си играло со топка со удирање по ѕидот како живо и после од кога умрело се слушало удари по истиот ѕид. Сепак интересно и сакам пак да ги гледам!!

Уште се сеќавам на таа епизода :D

Јас па заборавив да споменам дека ја има на дигиталната телевизија на CableTel, а не на аналогната кабелска, sorry :(
И Unexplained Mysteries се интересни, обработуваат феномени од типот на духови, НЛО...

На Сител ја даваа порано, чекај МРТВ може ќе ја емитува и така таа е со години назад. :D

ВРВ беше оваа док. серија , едвај чекав следна епизода:icon_mrgr:

Од нараторот до музиката до случаите што беа обработени (y) ***** од *****

Добри беа тие со Стек како водител, Фарина не ми праеше мерак. Стек мадафака, зашто нема веќе вакви актери што се фаци, све некои издепилирани женчиња (n)

И ден денес се плашам а не па кога бев мал...иначе со Роберт Стек ептен беше јако ама и Фарина не е лош.

РОБЕРТ СТАК ЅВЕР!!! Дај ако може некако Сител пак да ги реемитува епизодиве, многу беа закон (y)

Инаку еве го Стак во Има ли пилот во Авионот :)

Леле памтам имаше една епизода со еден со долга плава коса, им влегол у камп приколка на двајца стари, пар, и овие кога го фатиле овој побегнал и се скрил под камп приколката. Имав фобија од човеков, нон стоп проверував под кревет дан ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom