Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бруцошите одприлика кога почнуваат со предавања?
Знам за ова, али мислев за предавањата. Распоред.
Знам за ова, али мислев за предавањата. Распоред.
Најпрво ќе ви дадат распоред без вежбите, и ќе терате па скоро месец дена. И би требало, два дена слободни без предавања да ви излезат.
Потоа и вежбите ќе ги додадат.
Лоша работа е што им се неорганизирани, натрупуваат се во еден ден, јас во прв семестар во понеделник бев од 8 до 6.![]()
Видов овдека, али има за втор семестар. За нас нема.
Инаку ме интересираше кога од прилика се почнува за да знам од кога да се договориме со чоеков со станов. Требаше да се сместиме од 15 септември али скоро сите факултети почнуваат со предавања од средината на октомври. Е сеа ме интересираше од тие лани шо биле 1 семестар кога почнале. Да не испадни работава пола септември да го преседам во штип за џабе.
Распоредот ќе биде даден со вежби но првата недела истите нема да се одржуваат, прво мора да се одржат предавања. Во никој случај тоа нема да биде скоро месец дена туку само една недела.
--- надополнето: 14 септември 2013 во 10:57 ---
Најверојатно се' не било ажурирано во моментот кога си го отворил линкот, провери сега, ги има и тие за прв семестар.
За тоа која група си, можеш да се обратиш кај секретарката за да не одиш џабе на вежби кои не се во твојот термин.
Како и да е, со настава најверојатно ќе се започне од вторник (17ти), во никој случај нема да биде од 1ви октомври така да можеш да ги пакуваш куферите![]()
Ај прати ми ако сакаш, мене не ми ги отвора.
И како можи да почниме од 17 ти ко на 13 ти е третиот уписен рок.
Остави ти трет уписен рок, тоа воопшто не е важно.
Инаку, за кој факултет бараш распоред ?
За медицински.
За медицински.