Уникатни потписи

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Веб-сајт
www.kajgana.com
Вебстрани каде можете да си направите ваши уникатни потписи кој можете да ги искористите на форуми или е-маил пораки.

DanaSoft

vipersig.jpg

DanaSoft is creating the place to make or get your own original signatures. Written on a whim, this signature is now used on thousands of websites around the world!

Sig Tag

izx5ko.jpg

This popular Sig Tag will display information about a visitor's computer, such as IP address, proxy and computer name. Because the sig tag can only be seen by the viewer, it's completely safe and private.

MyDesktopHelp.Com

sample.png

Our custom bulletin board forum signature images allow you to show such information as browser type and version, operating system, and IP address. You can pick any picture you want to use as the background, even enter some custom quotes that you want to appear on the dynamic signature. You can even select your own font colors. Once you create your signature account you will instantly be provided the information you need to use the image on web pages, in chat boards, even in emails.

Animated GIF Signature Tool

Do you love to use animated gif images in your Web pages, Forums, and Emails? If so you will really love this free animated gif signature tool. It doesn't get any easier to make and use fun animated words in your Emails, Web sites, and Message Boards.

ЗАБЕЛЕШКА: Вашата IP адреса и други информации се видливи само за ВАС, а не и за другите. Бидејќи луѓето си ја гледаат нивната IP адреса и други компјутерски информации видливи во потписот, може да си помислат дека таа информација е видлива за секого!

Одлична тема, браво Вардарче.
Нека им пушти некој линк од темава во таа за „аватари и потписи” во Кајгана. :wink:

Sloganizer

style7,www-dot-kajgana-dot-com.png

style2,www-dot-kajgana-dot-com.png

style1,www-dot-kajgana-dot-com.png

With Sloganizer you'll create the perfect slogan from a keyword of your choice within seconds. Usually the slogan will be just what you were looking for! Should you anyhow not be satisfied, go ahead and create another one. It's as simple as that! The best thing is: Sloganizer.net is absolutely free!

My Free Signature Maker

izyjc8.gif

дај кажете како потписов што го имам да го направам да ми биде банер

Гижо напиша:
дај кажете како потписов што го имам да го направам да ми биде банер
Се ни е јасно сега...

Дај дообјасни, зошто јас не те сфатив ништо, а не па другите.

банер на блог сакаш да го ставиш?

абе незнам како се вика поточно тоа, ама еве Асид на пример ко у твојот потпис, кога ке ја стиснеш сликата да ти отвоти веб страна

се надевам ме разбравте сега :)

Гижо напиша:
абе незнам како се вика поточно тоа, ама еве Асид на пример ко у твојот потпис, кога ке ја стиснеш сликата да ти отвоти веб страна

се надевам ме разбравте сега :)
Ќе одиш во кориснички панел кај што го изменуваш потписот. После ќе кликнеш на сликата твоја, па горе - на копчето за линкување. Ќе го внесеш линкот и тоа е тоа. Исто како што се линкува збор.

Acid напиша:
Ќе одиш во кориснички панел кај што го изменуваш потписот. После ќе кликнеш на сликата твоја, па горе - на копчето за линкување. Ќе го внесеш линкот и тоа е тоа. Исто како што се линкува збор.

незнаев дека било толку лесно, фала :)

hm...ae ako saka nekoj i ako moze ..neka mi kaze kako da stavam nekoja slika ( od pc) do potpisot?!?!?!

Интересна ствар ова со текстот, супер алал да тие за ова и ви посакувам на сите :)

s.gif
r.gif
e.gif
c.gif
h.gif
n.gif
a.gif
blank.gif
n.gif
o.gif
v.gif
a.gif
blank.gif

Направете свој USERBAR

Kako на многу едноставен начин да направите USERBAR

userbarmacedonia3sg.jpg

како овој и подоцна да го анимирате со други како мојот потпис

Убаво објаснат турориjал има тука

па покажете ги вашите дела и да го одбереме најдоброто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom