- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 5
Јас сум ЗА
:helou:
:helou:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:helou:
Мочли ниедни. Се знае тоа за на плажа и по дома може што сакаш да си носиш. Некултура, па не ми е јасно и како од дома така ги пуштаат, родителиве толку ги гледаат децава изгледа.По она што го гледам овие 2 дена низ градов среќна сум што средношколците имаат униформи во поголемиот број училишта.
Со миничи прекратки и кратки панталончиња во школо одат беМочли ниедни. Се знае тоа за на плажа и по дома може што сакаш да си носиш. Некултура, па не ми е јасно и како од дома така ги пуштаат, родителиве толку ги гледаат децава изгледа.

Униформи секако, само да имаат стил на пример вакво нешто:
![]()
![]()
![]()
![]()
мене оваа ама баш ич не ми личи на униформа:nenene: девојките се ко за у порнич облечени или маскенбал ...исто ти е
...јас сум за униформа како на пр. кошула, врска, сукња/панталони а не кицели или само некоја мајца од 250 ден. и директорот ќе ми вреска на цел глас кај ти е униформата бла бла ...у гимназијата и ние имаме униформи ама само на име никој не ја носи и се ...:kesa:Убава униформа?
Ствар на вкус, ја униформата од карев си ја пошутем, ја износев 2 години, онака константно, толку ме кејфа шо можам на кафица у град да си отидам после школо без срам.
Башка, Карев си е Карев
Нема шо да замрчувате за убавина, на некој му се свиѓа на некој не.
Али, практичност е друга ствар, ако по квалитет униформите се катастрофа, тоа е друга ствар, навистина..
Sreken sum sto ne doziveav da ni aknat uniformi dur bev sredno. Mislam deka na toj nacin se gubi slobodata na oblekuvanjeto, se gubi slobodata na izrazuvanjeto na sopstveniot stil. A ako ne se osekas ubavo vo toa sto go nosis, toa ke vlijae i na vpecatokot koj ke go ostais kaj drugite.