Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ

Па изволте народе-ги користите ли.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, зашто со самото влегување во кутијата стануваш хив позитивен.
Oj во Битола,дам далеко,А зошто покрај толку природа и зеленило во градот (зборувам за БТ) би користел за природни потреби, некои пластики и ПВЦ материјали. Во Битола на 5 минути од било која улица ќе најдеш дрво, џбун, тревњак подскриен, нечиј двор со цвеќе....
anco ti e gradski informator , kakov Koce kakov Trifun on za gradonacalnik da go staat ima da go naprai Skopje Gotam sity
Oj во Битола,дам далеко,
под пАлистер ,
да мочаш,
да олесниш душа,
чупе да видиш,
да се скриеш у грмушка,
у грмшка кај Широк Сокак ,
да олесниш душа,
да посериш се![]()
момент на текст да напишам ... се надевам дека е доволно за Скопје ФестА јас ќе бидам Зупермен
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 15:22 ---
Еве го новиот Тома Здравковиќ
Еднаш влегов во таков тоалет и се отрув од ,,пријатната'' миризба, а за хигиената да не збориме...... подобро ва гаќи да се помочаш отколку да влезеш во овие тоалети, така да повеќе никогаш нема да влезам во таков ТоиТои тоалет![]()
Нема потреба од помош, јас имам стекнато навика за мочање, не ми требаат пелени, а тоа го кажав на шала. Иначе убава навика имаш ти стекнато со пеленитеДа ти помогнам?
-Клај си памперс за доброто на луѓето околу тебе доколку се мочкаш во гаќи.![]()
Нема потреба од помош, јас имам стекнато навика за мочање, не ми требаат пелени, а тоа го кажав на шала. Иначе убава навика имаш ти стекнато со пелените![]()
А зошто покрај толку природа и зеленило во градот (зборувам за БТ) би користел за природни потреби, некои пластики и ПВЦ материјали. Во Битола на 5 минути од било која улица ќе најдеш дрво, џбун, тревњак подскриен, нечиј двор со цвеќе....