Улични тоaлети - ги користите ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.610
Поени од реакции
15.429
Локација
Skopje
Picture 958.jpg.Денес во „зорт“,прва пат ги користев услугите на овие улични тoaлети.Не им го знам точно името,може да се подвижни,преносни или мобилни,но ја вршат дејноста.Не се со онаа удобност и услужливост како оние во:Сити Мол,Рамстор или Веро,но тие се таму,ама „зорта“не прашува каде ќе те снајде,и добро би било тогаш да има вакво во близина.И што е најважно за нашиот стандарт тие услигу што ги нудат се бесплатни. А ги има баш онаму каде се најпотребни, на прометни места,општински-градски паркови,плоштади,покрај пазари,прослави,собири и сл.
Па изволте народе-ги користите ли.

Еднаш влегов во таков тоалет и се отрув од ,,пријатната'' миризба, а за хигиената да не збориме...... подобро ва гаќи да се помочаш отколку да влезеш во овие тоалети, така да повеќе никогаш нема да влезам во таков ТоиТои тоалет :)

Многу чудно ми е искрено да вршиш услужна дејност на своето тело во вакви "објекти" ... чудно чуство ти доаѓа на пример, мене на Плоштад ,ми се дешава мора брзо да одам , одиш , ти доаѓа чуство како некој да те гледа,следи , не си научен .... :D

А зошто покрај толку природа и зеленило во градот (зборувам за БТ) би користел за природни потреби, некои пластики и ПВЦ материјали. Во Битола на 5 минути од било која улица ќе најдеш дрво, џбун, тревњак подскриен, нечиј двор со цвеќе....

Nope.

Ако треба ќе се стегнам да ми пукне мочниот меур ама не влегувам во вакво.

А зошто покрај толку природа и зеленило во градот (зборувам за БТ) би користел за природни потреби, некои пластики и ПВЦ материјали. Во Битола на 5 минути од било која улица ќе најдеш дрво, џбун, тревњак подскриен, нечиј двор со цвеќе....
Oj во Битола,дам далеко,
под пАлистер ,
да мочаш,
да олесниш душа,
чупе да видиш,
да се скриеш у грмушка,
у грмшка кај Широк Сокак ,
да олесниш душа,
да посериш се :D

anco ti e gradski informator , kakov Koce kakov Trifun on za gradonacalnik da go staat ima da go naprai Skopje Gotam sity

А јас ќе бидам Зупермен
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 15:22 ---
Oj во Битола,дам далеко,
под пАлистер ,
да мочаш,
да олесниш душа,
чупе да видиш,
да се скриеш у грмушка,
у грмшка кај Широк Сокак ,
да олесниш душа,
да посериш се :D

Еве го новиот Тома Здравковиќ

Еднаш влегов во таков тоалет и се отрув од ,,пријатната'' миризба, а за хигиената да не збориме...... подобро ва гаќи да се помочаш отколку да влезеш во овие тоалети, така да повеќе никогаш нема да влезам во таков ТоиТои тоалет :)

Да ти помогнам?
-Клај си памперс за доброто на луѓето околу тебе доколку се мочкаш во гаќи. :)

Да ти помогнам?
-Клај си памперс за доброто на луѓето околу тебе доколку се мочкаш во гаќи. :)
Нема потреба од помош, јас имам стекнато навика за мочање, не ми требаат пелени, а тоа го кажав на шала. Иначе убава навика имаш ти стекнато со пелените ;):D

Нема потреба од помош, јас имам стекнато навика за мочање, не ми требаат пелени, а тоа го кажав на шала. Иначе убава навика имаш ти стекнато со пелените ;):D

Не користам пелени ми се потпаруваат јајцата, а и павловичевата е скапа.
И видов не видов, односно маката ме научи да се мочам кај шо требаТ. :гик:

И после некој да те чактиса отпозади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom