Укинување на визите = иселување

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе лелее пак не ме разбравте,нормално дека ќе спијам во хотелот,ама сакам сам да ги разледам хотелите во живо а не вака преку сликите,значи сакам сам да шетам и кај ќе ми текнит тука да останам неколку дена..
- Сакаш така ! Нема проблем клај во џебот 3000 евра и шетај слободно , од ниедна граница нема да те вратат.
- не ми е јасно што сакаш ти , со гол газ у Европа ? Таа привилегија важеше само за гејците , Бугарите и Романците , филмот заврши!!!

Визна либерализација со 300 глупости,ма ајде у курац да одат сите европјани:tapp::tapp::tapp:

и ти не знаеш шо сакаш изгледа ...
2листа у џеб за 30мин си ги средуеш бапкаш паричња нормално у џеб, нема белким безпари да одиш и ја летнуеш ... :toe:

многу едноставно ...
гледам ова од инат нешто го правиш ...
не се 300глупости .. само 2-3листа се :toe:

Кај ке идете бе, тамо нема ништо. Седете си тука и бидете благодарни.

да ги прашате пола од тие кои сакаат да шетаат низ Европа ,колку места посетиле во Македонија, ќе ти кажат само Охрид и Маврово:tapp:за тие кои ќе се пронајдат,поштедете ме дека нема што да се посети:kesa:

и ти не знаеш шо сакаш изгледа ...
2листа у џеб за 30мин си ги средуеш бапкаш паричња нормално у џеб, нема белким безпари да одиш и ја летнуеш ... :toe:

многу едноставно ...
гледам ова од инат нешто го правиш ...
не се 300глупости .. само 2-3листа се :toe:

Sto sakate od oon?,toj si kaza samo vistinata,deka pak graganite ke imat nekoi problemcinja pri vlezot vo EU,makar sto kako moze da imas pari i pak da si uslovuvan so garantno pismo i hotelska garancija..:tapp:

Sto sakate od oon?,toj si kaza samo vistinata,deka pak graganite ke imat nekoi problemcinja pri vlezot vo EU,makar sto kako moze da imas pari i pak da si uslovuvan so garantno pismo i hotelska garancija..:tapp:

така е .. се е воа гола вода .. ВЕДНАШ да се вратат визите и визниот режим .. да се поништи одлуката :tapp::tapp::tapp:

- Сакаш така ! Нема проблем клај во џебот 3000 евра и шетај слободно , од ниедна граница нема да те вратат.
- не ми е јасно што сакаш ти , со гол газ у Европа ? Таа привилегија важеше само за гејците , Бугарите и Романците , филмот заврши!!!
Како што е полна Европа со педеришта немој многу со гол газ да шеташ, не знаеш што ќе те снајде :pos2:

нема врска-кој е решен да си го бара чарето странство заминат е веќе !

Влатко Стефановски го прашуваат каде сакаш да патуваш по повод укинувањето на визите и вика ЈАПОНИЈА*....
а низ европа го прашаа и вика Норвешка а може и Исланд**

*Јапонија е Азија, нема врска со шенген зоната и Европа
**Исланд и Англија не се дел од шенген зоната

Браво бе Влатко :smir:

Влатко Стефановски го прашуваат каде сакаш да патуваш по повод укинувањето на визите и вика ЈАПОНИЈА*....

Исланд е дел од шенген зоната, а не е член на ЕУ исто и Швицарска. Само Ирска и Англија не се дел од шенген.

Кај ке одиме одиме, важно падна шенгенскиот ѕид. Нека ни е Честито!

добро де чоекот е рокер и пеач од кај да знае кои земји влегуваат во шенген зоната :pipi:

Кај ке одиме одиме, важно падна шенгенскиот ѕид. Нека ни е Честито!
Падна само за оние со подлабок џеб, уште ли не ви е јасно?
Оној што патувал со виза сега нема да чека само пред амбасада а другите кои ќе тргнат така ќе бидат враќани од границите или депортирани со авион. Ѕидот сеуште не паднал, ние сме само another brick in the wall...

Back
На врв Bottom