УЈП и повлекување пари од банкомат

• Креатор на темата Креатор на темата Carla Suarez Navaro
  • Време на започнување Време на започнување
И како е ова одговор на она што прашав?
Епа мозе има некој лимит како шо пишаа горе 10 000еур макс,но јас мислам дека тоа нема врска и никој не смее да те праша колку пари имаш само сакав да казам дека никогаш во зивот никаде не ме прашале колку пари имам...знам само ако одиш некаде дека те прашуваат кај ке престојуваш прв пат слушам некој да те прашува колку кеш имаш во тебе :нинџ:[DOUBLEPOST=1406912174][/DOUBLEPOST]
Епа мозе има некој лимит како шо пишаа горе 10 000еур макс,но јас мислам дека тоа нема врска и никој не смее да те праша колку пари имаш само сакав да казам дека никогаш во зивот никаде не ме прашале колку пари имам...знам само ако одиш некаде дека те прашуваат кај ке престојуваш прв пат слушам некој да те прашува колку кеш имаш во тебе :нинџ:
Ај мози не требаше да пишам,само да споделам свое искуство :)

Епа мозе има некој лимит како шо пишаа горе 10 000еур макс,но јас мислам дека тоа нема врска и никој не смее да те праша колку пари имаш само сакав да казам дека никогаш во зивот никаде не ме прашале колку пари имам...знам само ако одиш некаде дека те прашуваат кај ке престојуваш прв пат слушам некој да те прашува колку кеш имаш во тебе :нинџ:[DOUBLEPOST=1406912174][/DOUBLEPOST]
Ај мози не требаше да пишам,само да споделам свое искуство :)

Не ме прашале ниту мене никогаш, но има една поговорка која вели дека стомната сто пати ја носат на чешма, но еднаш се крши.

Знае некој со сигурност да каже колкава сума на пари можеш да носиш со себе на влез и на излез од Македонија без да те гњават?
Moжеш да изнесеш и внесеш до 10к евра само претходно треба да ги пријавиш[DOUBLEPOST=1406914373][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos:

Oд кој Демир Хисар имаш ти избегано?
Од двата:icon_mrgr:

Луѓе работам на договор на дело на државна администрација веќе двe месеци немам земено плата, зарем до толку е во криза државата :confused:?

Луѓе работам на договор на дело на државна администрација веќе двe месеци немам земено плата, зарем до толку е во криза државата :confused:?
Koga te zaposlija.Ako si taze ke cekas edno 5-6 meseci.

хахахах
се гледа дека си тазе
лани 4 месеци каснеше мене, сега на една колешка од април уште не и е исплатено не се секирај до Нова година ќе ги добиеш

Koga te zaposlija.Ako si taze ke cekas edno 5-6 meseci.
Нормален ли си??? зошто до толку? иначе од март сум и само една плата ми пуштија до сега а скоро 5 месеци направив, и ете од таа последна плата више немам ни надеж дека ке добијам за скоро време[DOUBLEPOST=1406920188][/DOUBLEPOST]
хахахах
се гледа дека си тазе
лани 4 месеци каснеше мене, сега на една колешка од април уште не и е исплатено не се секирај до Нова година ќе ги добиеш
Па знаеш колку плати ми должат или тие ги заборават?

Нормален ли си??? зошто до толку? иначе од март сум и само една плата ми пуштија до сега а скоро 5 месеци направив, и ете од таа последна плата више немам ни надеж дека ке добијам за скоро време
јас работам со договор последни 8 години
првите 3-4 беа ок, после почна по месец па два па 3-4... да каснат. Секоја година се повеќе[DOUBLEPOST=1406920401][/DOUBLEPOST]
Па знаеш колку плати ми должат или тие ги заборават?
не се заборавени не се секирај до нова година се ќе ти платат, лани на пример од јуни до август што сме работеле ни платија на почеток на новембар. Ко ќе ти легни куп пари на сметка ехаа после трчај и разборчувај се

јас работам со договор последни 8 години
првите 3-4 беа ок, после почна по месец па два па 3-4... да каснат. Секоја година се повеќе
8 години?!? абе како ке биде ова наша ситуација,јас се трудев нешто да работам макар и на договор само да не биде зависен сега изгледа по зависен сум отколку кога бев невработен

8 години?!? абе како ке биде ова наша ситуација,јас се трудев нешто да работам макар и на договор само да не биде зависен сега изгледа по зависен сум отколку кога бев невработен
во 2011 мислам беше дојде изведувач од Охрид некоја фирма требаше нешто да прави (со одобрени средсѕва за капитален проект), и вака отворено со него е зборано “Пари има само на папиру, не очекувај дека ќе ти се плати зато одма спремај тужба за да си ги земеш парите“

во 2011 мислам беше дојде изведувач од Охрид некоја фирма требаше нешто да прави (со одобрени средсѕва за капитален проект), и вака отворено со него е зборано “Пари има само на папиру, не очекувај дека ќе ти се плати зато одма спремај тужба за да си ги земеш парите“
hahaha, иначе фала за информациите :), да бидам спремен за се. не секој ден како ретардиран да одам на банкомат

hahaha, иначе фала за информациите :), да бидам спремен за се. не секој ден како ретардиран да одам на банкомат
пази, некоја банка пресметува и проверка на банкомат на картица, а не испадне 60 дена по 2 пати по 5 денари да се чудиш кај ојдоа парите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom