UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
La Bestia Negra + Pep Guardiola

Сега ми е јасно зошто навивачите на Реал толку кењаат против Баерн.. Веројатно и јас би го правел тоа да сум на нивно место.
Тимот кој им е ноќна мора во ЛШ на чело со тренерот кој најмногу ги има трауматизирано во поновата историја.

Wrong. Они не хејтаат, ние само во само-одбрана се ставаме. Тоа е чудното, да почнавме ние ќе беше разбирливо заради ова што го спомена.

Мислам дека со Сити ќе биде доста интересна и атрактивна утакмица сооглед на тоа дека и Сити негуваат офанзивен фудбал...

Ако играте со 50% од ланските игри ќе ги декласирате без никакво замарање...

1. Кој почнува прв бе? Вие премногу често се „боцкате“ со Реал и со фановите на Реал дури и кога нема повод. Не знам како Вам Реал ви стана опсесија? Ат, пат, ќе се просере со потсмев за Реал.

2. Глеам како се изживуваше манекенот, дури и косата му обеле од изживување.

3. Од кого Реал украл играч, со кого Реал ги нарушил односите за играч? Да, Реал преплатува, често но никад подмолно не преговарале со играчи. Дури и за Фиго све се одвивало по терк.

Али ај, да не ја тупиме, ко што ние можеме да трпиме сеир можете и вие, најмоќните сега на светот.

beneamata Ако Кедира, Коентрао и Ди Марија ти се преценети, не си изгледал повеќе од 3 утакмици на Реал во сезона. :нинџ:

Ако 2-0,2-6,1-0,0-2,5-0,0-2,1-3 не е изживување тогаш стварно не знам,мислам дека имаше и повеќе победи од овие,ама во моментов на овие мечови ми текнува ме мрзи да барам статистики.Уф...уф заборавив дека судиите навиваат за Барса,извини :X3:

E so prevaranti madridski nema nikad dogovor da se desi. :D
Sega ispadna deka nie gi provocirame a ovoj kurotresica i belco non stop provociraa i kaj niv vo fan klub i opsto na drugi temi.

Да бидеме начисто. Коа Реал на припремите ги тепаше Челзи, Интер итн... и коментарите на фановите на Реал беа: Ууу па ќе бидеме јаки бе.... Вие со потсмев коментиравте: Хаха глејте ги овие од Мадрид....

Кога го купивме Бејл и коментарите беа: Го имаме најдоброто дуо на крило, пак истото од Вас: Хахаха глеј ги од Мадрид ќе освојувале Децима... дрн дрн.

Зошто од која причина не знам, мене единствената логична ми е самобендисаност која ве обзема по освојувањето ЛШ, пред тоа си бевте суперишка.

пред тоа си бевте суперишка.

Eпа тука грешиш. Пред тоа вие мислевте дека сме лузерска екипа, па не се замаравте толку со хејтање.
За сите вистински фанови на Баерн ништо не е сменето после ланската сезона (освен бројот на титули)

Да бидеме начисто. Коа Реал на припремите ги тепаше Челзи, Интер итн... и коментарите на фановите на Реал беа: Ууу па ќе бидеме јаки бе.... Вие со потсмев коментиравте: Хаха глејте ги овие од Мадрид....

Кога го купивме Бејл и коментарите беа: Го имаме најдоброто дуо на крило, пак истото од Вас: Хахаха глеј ги од Мадрид ќе освојувале Децима... дрн дрн.

Зошто од која причина не знам, мене единствената логична ми е самобендисаност која ве обзема по освојувањето ЛШ, пред тоа си бевте суперишка.

Пред тоа беше смешно да ги читаш сиротите направиja тројна круна од втори места, целиот форум го тролаше бобиченце ... тогаш беа 2 фана сега се 3-4 ....глорихантерс :)

Hehe a koa ne vikavte luzeri 2-3 godini po red, toa ne e od samobendisanost, dvojni arsini a?

599329_771007696272782_462111196_n.jpg

Пред тоа беше смешно да ги читаш сиротите направиja тројна круна од втори места, целиот форум го тролаше бобиченце ... тогаш беа 2 фана сега се 3-4 ....глорихантерс :)

Eте гледаш, само потврди што напишав погоре за комплексот на супериорност што го имавте кон Баерн, сосема неоправдан. Мислевте дека фудбалот почнува и завршува со Галактико ерата. Само смешно е што потрошивте МИЛИЈАРДИ евра, а не сте стигнале до финале, ни самите не знаете од кога. Сега сте само butthurt фанови, ништо повеќе, ништо помалку.

Секогаш и секаде би избрал 2 изгубени финалиња отколку ни да не стигнеш. Барем го знам чувството како е да си во ФИНАЛЕ, возбудата, бодрењето, нестрпливоста, па и жалоста.

Ете вие ги немате тие чувства 12 години.

Јас во мојот животен век досега сум искусил 4 финалиња на мојот омилен тим. Запрашај се колку си ти искусил бе дечко

Eте гледаш, само потврди што напишав погоре за комплексот на супериорност што го имавте кон Баерн, сосема неоправдан. Мислевте дека фудбалот почнува и завршува со Галактико ерата. Само смешно е што потрошивте МИЛИЈАРДИ евра, а не сте стигнале до финале, ни самите не знаете од кога. Сега сте само butthurt фанови, ништо повеќе, ништо помалку

Не е финта само да стигнеш до финале или полуфинале. Трофеите се бројат, но разбирам вие имавте повеќе финалиња од титули.

Парите се за трошење ако треба уште неколку миљарди ќе потрошиме :icon_lol:

1. Bas togas imase komentari koi licea poveke na eftina provokacija.Znaci tie pripremi pobedi im dadoa na kurotresica i belco sila.Ne pamtam za tebe nesto,ti nenadejno mozes nekoja topla voda da pustis. :D

2. Em laga ste napisale/kazale ,em vo pravo bile tie toa sto go napisale.Zaklucok e deka nitu go imate najdobroto duo na krilnite pozicii,nitu ke osvoite 10-ta titula.
Opsesijata pravi cuda.

3.Ne znam sto da repliciram na ova,iako jasno e nr.1 >>> ostanati.

Real sto osvoi LS titula i ovoj segasniov nema covek sto moze da gi sporedi.A i ovoj segasniov da ne misli so napad se osvojuvaat trofei?

Ako gi vidime razlikite vo togasnata i segasnata odbrana moze donekade da se najde eliksirot na decimata.

Salgado-Hierro-Helguera-Carlos

Arbeloa-Ramos-Pepe-Cuentrao

:pos:

Mourinho ve rasipa mnogu na navivacki plan,a i nekako fer igrata iscezna iako Real bea gentlmeni edno vreme.I publika,i igraci.

Mourinho gi digna Inter i nekako mi se cini deka ne se voobrazija nivnite navivaci.Skromno.

Не е финта само да стигнеш до финале или полуфинале. Трофеите се бројат, но разбирам вие имавте повеќе финалиња од титули.

Парите се за трошење ако треба уште неколку миљарди ќе потрошиме :icon_lol:

Значи подобро да испаднеш во 1/8 финале наместо да стигнеш до финале?

Види не сум го знаел тоа...

Не е финта само да стигнеш до финале или полуфинале. Трофеите се бројат

Eпа видиш, ова кажува СЕ за вашиот став кон фудбалот. Мислите дека првото место вам по наследство ви следува, не се потценувате да играте финале ако не го освоите :pos:

Патетична филозофија морам да признаам

MiaSanMia едно време дркавте на Куцентрао кога ве поврзуваа со него, па не го земавте искочи дека Рафиња е подобар и сега го хејтате чоеко. Најлицемерни сте... бобиченце ви е лидер :свиркам:

MiaSanMia едно време дркавте на Куцентрао кога ве поврзуваа со него, па не го земавте искочи дека Рафиња е подобар и сега го хејтате чоеко. Најлицемерни сте... бобиченце ви е лидер :свиркам:
Toj film prodavaj go na panagur.

Eпа видиш, ова кажува СЕ за вашиот став кон фудбалот. Мислите дека првото место вам по наследство ви следува, не се потценувате да играте финале ако не го освоите :pos:

Патетична филозофија морам да признаам

Не е филозофија. Секоја сезона се влегува со амбиции да се освои натпреварувањето, за твоја информанција Реал е еден од клубовите иницијатор за формирање на ЛШ. Во ДНК е секоај година да се оди на титула без разлика на тоа кој е тренер или каков е ростерот на играчи.

Што фајде ако вие испаднете во осмина финале а ни по групи и не хејтате... ни вие ни ние не сме ја освоиле титулата. Само си лечите некој комплекс..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom