УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
дада малце над моите очекувања, очекував некое сценарио на продужетци(нешто како лани Рубин со Леванте) многу потценети беа а овие Рубин не се ништо посебно.

Искрено и јас очекував да отпаднат, ама Рубин ништо не покажа ни во Севиља ни во Казан. Единствениот гол што го дадоа беше непостоечки пенал така да сосема заслужено одат Бетис понатака.

По све изгледа Андалузиското дерби ќе го гледаме во 1/8 финалето.

мммм со Ултрасите и фашистите од левски чудо ќе си поминете:)
на 7:40

Не би рекол дека лошо ќе си поминат,лично знам неколку души тврдокорни Лацијали кој кога одат во Италија на утакмица на Лацио стриктно се дружат со фашистите на Лацио и се во ептен добри односи ;)

1947878_686552958069099_1465518391_n.jpg

Тимовите на Трабзон и на Јуве според еден турски медиум.

seems+legit2.gif

5522_600046256743670_1729090194_n.jpg

Интересен натпревар Франкфурт-Порто.Немаше многу шанси,но веќе 3 гола.:)

Салзбург како играат оваа година :cuc:
Ќе гурат далеку.

1947878_686552958069099_1465518391_n.jpg

Тимовите на Трабзон и на Јуве според еден турски медиум.

O. Kivrak, A. Demir, José Bosingwa, K. Keleş, M. Yumlu, F. Malouda, D. Zokora, O. Adın, O. Hurmacı, A. Mierzejewski, M. Janko

G. Buffon, L. Bonucci, A. Ogbonna, F. Peluso, M. Cáceres, A. Vidal, C. Marchisio, M. Isla, P. Pogba, P. Osvaldo, S. Giovinco

O. Kivrak, A. Demir, José Bosingwa, K. Keleş, M. Yumlu, F. Malouda, D. Zokora, O. Adın, O. Hurmacı, A. Mierzejewski, M. Janko

G. Buffon, L. Bonucci, A. Ogbonna, F. Peluso, M. Cáceres, A. Vidal, C. Marchisio, M. Isla, P. Pogba, P. Osvaldo, S. Giovinco
Знам бе, муабетот ми беше колку се неписмени турциве... Види ја формацијата. :icon_lol:

Се искинаа Франкфурт-Порто..75-та минута 3-2.Многу отворено играат двете екипи,една од екипите ќе го ваѓа голманот на крај..:vozbud:

Лудогорциве израмнија со Лацио. :icon_lol:

42131059.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom