UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Иди на лекар со време.
Во право си е дечкото. Вие во Чаир не се осмелувате да одите, а камоли кога ќе дојдат тифози од косово и албанија башка и албанскиве групи у МКД. :)

Нема да продолжи утакмицата Србија-Албанија

Провокација квалитетна е, од толку публика на трибини сигурно десетина ќе изреагираат троа побурно.

Да ама фудбалерите на Албанија не провоцираа кон навивачите, барем не директно. Не ги бранам ама ти кажувам дека си имаат легална причина да имаат такви барања поради безбедност на фудбалери. Факат, и да провоцираа први фудбалерите онака ептен директ, пак тоа ќе бараа зашто ќе го јадат од публика. :D

Да ама фудбалерите на Албанија не провоцираа кон навивачите, барем не директно. Не ги бранам ама ти кажувам дека си имаат легална причина да имаат такви барања поради безбедност на фудбалери. Факат, и да провоцираа први фудбалерите онака ептен директ, пак тоа ќе бараа зашто ќе го јадат од публика. :D
go napadnaa igracot sto go zema znameto sto letase ...
ako delegatot odlucil da se igra, a ovie ne izlegle, mislam deka sluzbeno ja dobivaat srbite, ama za tek denovive ke se razglaba sto i kako.

Моментални резултати ,ај има и други натпревари

lcog8Us.png

go napadnaa igracot sto go zema znameto sto letase ...
ako delegatot odlucil da se igra, a ovie ne izlegle, mislam deka sluzbeno ja dobivaat srbite, ama za tek denovive ke se razglaba sto i kako.

Тоа е фудбалер на фудбалер или групи фудбалери на фудбалери, се дешава доста често. Навивачи на терен кои идат да тепаат фудбалер е многу поинаку. Ти кажувам дека легално може да се бунат, што не значи дека и морално се во право, напротив, ситуацијата сите добро ја знаеме.

Албанската делегација им дава услови бидејќи навивачи нападнаа нивни играчи и дека ако не се продолжи со нивните услови, безбедност нема за нив и делагатот и судијата се согласиле со тоа, бидејќи бакљи пред тоа, тепачката, знамето на дронот па и целата напната ситуација пред и за време на натпреварот.

Тоа што овие другиве се криви е веќе муабет друг...

Нема смисла ако делегатот одлучил да се игра Албанците да не излегуваат па да остават службено да победи Србија.. Можеби делегатот одлучил да не се игра

Нема смисла ако делегатот одлучил да се игра Албанците да не излегуваат па да остават службено да победи Србија.. Можеби делегатот одлучил да не се игра
Зошто да нема смисла?

Цела збрка ја направија двајцата што се пуштија по играчот што го фати знамето. Какво племе гадно се значи...

od kaj pa deka nema smisla :)
ima i te kako, ko mzt - lirija pred nekoja godina

Е глуп, барем поцврсто столче да зел :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom