Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Тебе предходниот пост ти почна со тоа дека ПОСЛАБ клуб од Ливерпул НЕМА во 1/8 финале. Епа да ми извиниш од овие гиганти твои што играат во ЛЕ ни еден нема да го победи Манчестер 3-1. Значи не се најслаби, само беа немотивирани( ни сам незнам зашто) и немаше ни желба за игра ни некоја акција. Значи си играа како за на тренинг или па како да се чуваат за некое поважно натпреварување( според мене единствено нешто што ми ја праеше сезонава интересна). Можеби да играа Суарез и Џерард ќе беше друга приказна ама вака со Џо Кол кој е изгубен у тимов и дефинитивно само парите го интересираат и Макси кој нема ни асистенција ни гол у последниве 23412312 утакмици меѓутоа постандарден е и од Реина, нема проаѓање понатака. Плус и Брага си изигра сосема ОК без некои поголеми грешки во одбраната, си дојдоа по 0-0, со толку и си отидоа...Хаха...дечко јас пратам РЕДОВНО фудбал од времето кога не беше ни роден ти...:helou:
Точно е,не сум фан на Ливерпул?И сеа шо?:helou:
Не смеам да дадам коментар за никаквата игра на твојот тим?
Ај кажи ми шо изиграа?Имаа игра?Имаа напади,иницијатива,па три додавања точни немаа...или грешам,да не сум гледал друга утакмица?Шо покажаа?
Ај молим те образложи....
Ги следев скоро сите тимови шо се пласираа во 1/8 финалето,па буквално сите имаа подобра игра од Ливерпул..
Правеа шанси,имаа иницијатива.....
Овие твоите на една мизерна Брага не можеа да и наметнат иницијатива...
Види ги резултатите на Брага во португалското,губат од кој стигнат....а Ливерпул на два меча не даде ниту еден гол.....
Можеби чат пат некоја екипа можам да ја пикнам во ист ќош со Ливерпул,,затоа го спомнав и Ајакс-не толку за играта колку шо се изрезилија со резултатот,барем имаа шанси тие..........другите сите покажаа повеќе од Ливерпул....
Овие твоите одвај одеа бе,а требаше да биди обратно....требаше да го изораат теренот на најважната утакмица за нив...Шо е толку исфрустрирано во мојот пост?...
Не туку скокај со постовите,гледај си прво во својот двор...и ќе заклучиш дека тимот ти е слаб,дека ништо не одиграа цела сезона во ЛЕ...шо е страшно и недозволиво за екипа со таква традиција......
Ако си доволно свесен ќе видиш дека сум во право...за вчерашниот меч,и не само за него,речиси цела сезона во ЛЕ,Ливерпул игра мизерно,ете и твоите колеги од фан клубот го признаваат тоа....
Реалноста е таа....
Единствено ми е жал за навивачите на Енфилд...барем тие вредат непроценливо богатство,ако не вредат играчите.(со некои ретки исклучоци,другите не заслужваат да играат за таков тим)...
Биди ми поздравен....
Така да јас ти вратив на твојот пост затоа што ти се нафрли да го критикуваш Ливерпул како незнам што да е. Зашто не пиша за Сити? Па Сити се пред Ливерпул во ПЛ плус колку пари потрошија на засилувања па неможеа Динамо Киев да го поминат. Сигурно и од нив се очекуваше пролаз ама ете и они делуваа незаинтересирано. Мислам дека освен ако не си фан на Ливерпул на кој му дошло преку кур од целава сезона или па ако не те заебале у кладилница за некои јаки пари, нема потреба од таков пост како твојот. Фала на поздравот