B
boki10messi
Гостин
Чудно од Канал5 шо не го пренесуваат Динамо Киев - БАТЕ Борисов од 19:00. Мислев ради Попов нив ќе ги пренесуваат, ама ете нешто згрешиле овојпат. 

Никој не сака да гледа второкласни екипи.Требало Севиља-ПСЖ, или ПСВ-Сампдорија...5 пати поинтересни дуели од Ливерпул..
Абе, до душа никој не сака да гледа второкласен турнирНикој не сака да гледа второкласни екипи.
Абе ако даваш првокласни екипи и во најслабиот турнир сите ќе сакаат да гледаат.Абе, до душа никој не сака да гледа второкласен турнир![]()
Џабе, не е ист мотивот на играчите.Абе ако даваш првокласни екипи и во најслабиот турнир сите ќе сакаат да гледаат.![]()
Ама па со Стеауа...не знам што ќе има интересно тука..Абе ако даваш првокласни екипи и во најслабиот турнир сите ќе сакаат да гледаат.![]()
Koлку јаки играчи имаат па за да можат да си дозволат да одмараат некого.:poss:Ама па со Стеауа...не знам што ќе има интересно тука... А ваљда и Ливерпул ќе ги одмарат првотимците, оти у недела гостуваат на Олд Трафорд
![]()
За разлика од Јувентус имаат многу појаки играчиKoлку јаки играчи имаат па за да можат да си дозволат да одмараат некого.:poss:
А самото име на тимот привлекува огромен број на публика, иско како во Скопје.![]()
Како што се уиграни, не би ме чудело далеку да стигнат, имаат млада екипа полна со таленти. бдв Гетце е феномен. Ќе прерасне во играчиште. Е сеа, за Леверкузен ај како ми како, ама Штудгард ме изненадија со резултатот, не знаев дека ќе се вратат после фијасконо во домашна лига. Дај кажете со Јуве што се деси, пак гледам нерешено извале? Ја гледаше некој?ауууу... Дортмунд шо утакмица била, ццц..